23948sdkhjf

Schur præsenterer 100% genanvendelig kartonske

| Medlemsnyhed | Indrykket af Schur International a/s

Schur®Spoon er en brugervenlig, stabil og funktionel ske til on-the-go produkter. Skeen er produceret i de stærkest mulige kartonfibre, hvilket gør den stærk nok til at bære en golfbold.

Schur har udviklet en kartonske som erstatning til de velkendte plastskeer fra bægre til yoghurt og andre on-the-go produkter. Da Schur blev bekendt med, at et EU-direktiv med virkning fra 2021 ville forbyde brugen af plastskeer i on-the-go produkter, gik den familieejede emballagekoncern i gang med at udvikle et alternativ i karton. Fokus for udviklingen af skeen har været, at den ikke går på kompromis med brugervenlighed og den gode spiseoplevelse. Derfor var det primære mål at udvikle en stærk og stabil kartonske. Det har taget lidt over to år for Schur at udvikle en ske, der både var nem at folde og samtidig kunne fastholde stabiliteten og sikre en komfortabel spiseoplevelse. Den endelige ske er da også blevet taget godt imod af forbrugerne.    

Godkendt af forbrugerne

Forbrugerne har allerede godkendt Schur®Spoon i en uafhængig forbrugertest foretaget af markedsundersøgelsesinstituttet Ipsos. 15 personer har testet skeen på daglig basis, og yderligere 250 personer er blevet interviewet om deres opfattelse af skeen. Konklusionen lød, at 8 ud af 10 potentielt vil købe en yoghurt med en Schur®Spoon i bægrets låg.  

Stærk nok til at bære en golfbold

Schur®Spoon er lavet i 100% genanvendelige materialer, som også er FSC-certificeret. Schur®Spoon er udelukkende lavet i naturlige materialer, og skeens glatte overflade er opnået uden brug af lak eller coating. Skeen er let og tynd, men udformet i de stærkeste kartonfibre, som gør den i stand til at bære en golfbold – selv efter skeen har stået i vand i 15 minutter. De stærke materialer sikrer, at forbrugerne kan nyde kolde on-the-go produkter fra første til sidste bid uden at stå tilbage med en opløst ske.

Der har tidligere været en løsning på markedet, som gav kartonskeer en lidt hård medfart. Derfor har Schur haft stort fokus på, at kunderne får et godt og stabilt produkt.

”Det har fra start været vigtigt for os at udvikle et stærkt og holdbart alternativ til den velkendte plastikske uden at gå på kompromis med den gode spiseoplevelse. Det synes vi, at vi er lykkedes rigtig godt med, og det har forbrugerne også allerede bekræftet os i”, fortæller Hans Christian Schur, CEO og 6. generation i Schur.

Klar til at ligge i låget

Schur®Spoon er udviklet, så den passer ind i et standardlåg til on-the-go mejeriprodukter. Schur kan levere Schur®Spoon flowpakket uden indpakning, med papirindpakning eller med OPP-indpakning, og den kan derefter pakkes direkte i et låg.

På Schurs hjemmeside kan du se billeder og video af Schur®Spoon. Du finder mere information om skeen her: Schur®Spoon is our 100 % fiber-based cardboard spoon.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Schur International a/s

J W Schurs Vej 1
8700 Horsens
Danmark
Schur International a/s

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109