23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Schur – din end-to-end supplier – på Foodtech

Schur har 176 års erfaring med at levere fuldkomne løsninger inden for emballage og pakkeri til fødevareindustrien. På Foodtech den 1-3 november kan du møde et bredt udvalg af Schurs kompetencer.

Hvad end det er kartonemballage, fleksibel emballage, labels, mærkningsudstyr eller pakkemaskiner kan Schur levere en løsning, der passer lige præcis til dit produkt og din virksomhed. Schur er en familieejet virksomhed, der gennem 176 år har opbygget stærke kompetencer inden for emballage og pakkeri. I dag bliver virksomheden drevet af 6. generation og beskæftiger over 900 medarbejdere på verdensplan.

Labels i alle afskygninger
Med den rette label kan du sikre, at dit produkt skiller sig ud på hylderne og tiltrækker kunder. Schur Labels producerer labels med de nyeste teknologier inden for både digital og flexo tryk. Schur Labels har investeret i egen klichéfremstilling og har derigennem opnået stor fleksibilitet ved at kunne producere klichéer lige ved siden af trykmaskinerne. Det sikrer labels af høj kvalitet og med hurtig leveringstid. Schur Labels producerer alt fra standard labels til premium labels, og det er kun fantasien, der sætter grænser. På Foodtech kan du opleve vores mange muligheder inden for labels og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med labels, der skiller sig ud og tiltrækker kunder.   

Mærkningsudstyr til din produktionslinje
Med Schurs brede sortiment af mærkningsudstyr kan du sikre, at dit produkt bliver mærket korrekt. Det er vigtigt, at den rette information er på dit produkt, så du sikrer sporbarhed, overholder de gældende mærkningskrav og opretholder den nødvendige sikkerhed. Vi tager altid udgangspunkt i dit produkt og din produktionslinje, så vi sammen finder det helt rette mærkningsudstyr, der kan påføre dit produkt den nødvendige information og minimere fejlmærkning. Kom forbi Schurs stand og oplev vores brede sortiment af mærkningsudstyr.

Emballage til fødevarer - og meget mere.
Det er vigtigt, at fødevarer er pakket forsvarligt, og at emballagen tager sig godt ud, når den står på hylderne foran forbrugerne. Hos Schur producerer vi blandt andet både fleksibel- og kartonemballage til fødevarer. Når vi udvikler emballageløsninger, tager vi altid udgangspunkt i dit produkt og dine ønsker. Dermed skaber vi ingen standardløsninger men skræddersyede løsninger, som sikrer, at emballagen matcher dit produkt og dit brand og ikke mindst din produktions- og pakkelinje.

Oplev Schurs pakkemaskiner
Hos Schur producerer vi pakkemaskiner, som passer lige præcis ind i din produktion, uanset om du ønsker manuel eller automatisk pakning af dine produkter. Vi tilpasser pakkemaskinen til din emballage og dit produktionsflow, så du opnår en så effektiv emballage- og pakkelinje som muligt. På Foodtech kan du opleve vores kartonneringsmaskine i et digitalt format, som giver dig mulighed for at få designet en pakkemaskine, der matcher dine behov. Vi medbringer også en af vores pakkemaskiner i fysisk format, så du kan opleve, hvordan vi kan pakke dine produkter i vores fleksible emballage.

Mød din end-to-end supplier på Foodtech
Et bredt udvalg af Schurs kompetencer vil være repræsenteret på Foodtech messen i Messecenter Herning den 1-3 november. Kom forbi stand nr. K8114 og hør mere om, hvordan Schur kan hjælpe dig med din emballage- og pakkeriudfordring.

Schur International a/s
J W Schurs Vej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK83100028
P nummer: 1002663068

Kontaktperson

CHH
Cecilie Horup Hansen
cha@schur.com

Send til en kollega

0.048