23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Farvebånd til alle printere, overflader og industrier

Har du styr på dine farvebånd? Hos Schur leverer vi farvebånd af høj kvalitet, som er produceret under hensyn til miljøet.

Et dårligt farvebånd går ikke kun ud over kvaliteten af din mærkning – det kan også betyde unødig nedetid, driftsstop og slitage af dit øvrige udstyr, herunder levetiden af printhovedet. Et farvebånd er derfor ikke bare farvebånd – kvaliteten og holdbarheden kan variere meget, hvilket i sidste ende påvirker din produktion og dit slutresultat.

Specialister i farvebånd
Hos Schur Marking er vi specialiseret i mærkningsudstyr – herunder også farvebånd. Vi rådgiver og leverer Schur® Farvebånd til alle type printere, overflader og industrier – men vi tager altid afsæt i din produktion. Derudover er vores teknikere specialiseret i at optimere printerindstillinger, så du som kunde ender med den helt rigtige løsning inden for farvebånd. Vigtigst af alt: Du ender med en høj læsbarhed på det, du skal mærke.

Vores farvebånd produceres desuden under hensyn til miljøet og fri for de ingredienser, som kan ses på symbolerne til højre.

Dag-til-dag-levering
Schur er konkurrencedygtige på prisen, og vi er lagerførende inden for højkvalitets farvebånd og leverer fra dag-til-dag. Med hurtig levering ønsker vi at medvirke til, at du opretholder en så effektiv produktion som muligt uden unødige stop og afbrydelser.

Oplev Schurs farvebånd og mærkningsudstyr på Foodtech 2022
På Foodtech messen i Herning den 1-3 november 2022 kan du opleve Schurs brede udvalg af farvebånd og mærkningsudstyr. Her kan du møde vores sælgere, som kan rådgive dig om, hvilket farvebånd der passer til dit mærkningsudstyr og dit produkts overflade. Mød Schur på stand nr. K8114.

Schur International a/s
J W Schurs Vej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK83100028
P nummer: 1002663068

Kontaktperson

CHH
Cecilie Horup Hansen
cha@schur.com

Send til en kollega

0.034