23948sdkhjf

Dobbelt udfordrende: Effektiv dosering af gellak

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanmaster ApS

Sådan fylder du kemisk aggressive gellakker

Gellak (neglegel) bliver mere og mere populært i kosmetikbranchen grundet den lange holdbarhed på neglen. For producenterne er flydende neglegel en af ​​de mere komplekse applikationer på grund af materialets viskositet. Neglegel er et kemisk aggressivt, UV-reaktivt modelleringsmateriale, der kun hærder ved hjælp af UV-lys. Med vipura-PUMP 10T har ViscoTec nu udviklet en doseringsteknologi, der både yder den høje viskositet og den gellakkens enormt trævlede opførsel retfærdighed.

Producenter og maskinbyggere, der driver eller udvikler systemer til påfyldning af neglegeler, har mange fordele ved denne løsning, da det giver en fuldstændig ren dosering i flaskerne, som normalt rummer 50 til 100 ml. Dette gør vipura-PUMP 10T til en doseringsteknologi, der gør det muligt for kosmetikvirksomheder og producenter at producere mere økonomisk, mere rent og mere effektivt.

Vipura-PUMP 10T er kompakt og følger hygiejniske designretningslinjer. Pumpen kan relativt nemt og hurtigt integreres i eksisterende processer, hvilket også gør den til den ideelle doseringsteknologi til fødevaresektoren og farmaceutisk produktion. I forhold til eksisterende pumper er vipura-PUMP 10T med sin højde på knap 600 mm og 217 x 170 i fodaftryk væsentligt mere kompakt og derfor også lettere, hvilket blandt andet også fremmer korte cyklustider. Dens evne til volumetrisk at fylde materialer med både lav og høj viskositet og endda til ikke-destruktiv dosering af materialer indeholdende faste stoffer med en diameter på op til 20 mm (se eksempel i videoen her, 1.28) gør vipura-PUMP 10T til en pumpe for nutiden – og fremtiden. Dette understreges også af den påviselige lange levetid – på trods af brugen af ​​slibende og følsomme materialer. Vipura-PUMP 10T er lavet af rustfrit stål og bruger FDA-kompatible elastomerer. Alle   komponenter kan autoklaves. På forespørgsel kan vipura-PUMP 10T udstyres med en valgfri skylletilslutning til CIP.

Mangler du en god pumpe til påfyldning? Så er vipura-PUMP 10T et rigtigt godt bud! 

Kontakt os på info@scanmaster.dk for mere information

SCANMASTER 
Scanmaster er Skandinaviens mest udviklings- og serviceorienterede leverandør af unikke doseringsløsninger til ethvert industrielt behov i rette tid og kvalitet.

Du har behovet, vi har løsningen!

www.scanmaster.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanmaster ApS

Svogerslev Hovedgade 48
4000 Roskilde
Danmark
Scanmaster ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094