23948sdkhjf

Bryggeri vælger nyt genbrugs-ølbæger fra Berry Superfos

| Medlemsnyhed | Indrykket af Berry Superfos

Meduz, et succesfuldt håndværksbryggeri i det sydlige Frankrig, har valgt den nyudviklede genbrugelige SuperCup fra Berry Superfos til alle typer festlige begivenheder, hvor virksomhedens øl serveres.

I 2012 åbnede to gode venner, ølelskere og fødevareteknologiingeniører et håndværksbryggeri (craft brewery) i den franske by Uzès, hvor der var blevet brygget øl siden 1888. Målet var – og er stadig – at brygge specialøl af fransk malt, humle og andre lokale råvarer med mindst muligt miljømæssigt fodaftryk.

Det unge bryggeri er i dag en forretningssucces. Et stigende antal private kunder og organisationer vælger den velsmagende Meduz-øl til festivaler, fødselsdage, bryllupper og andre festlige begivenheder. Til dette formål har Meduz valgt genbrugsbægeret SuperCup fra Berry Superfos, som er en letvægtsløsning, der er både robust, vask- og stabelbar. 

Positiv kundefeedback

Christophe Fresquet, en af ​​de to stiftende venner og i dag salgsansvarlig hos Meduz, siger:

”Vi var nødt til at finde en god løsning, da brugen af ​​engangsbæger til sådanne formål er blevet forbudt i Frankrig. Når det er sagt, er vi meget tilfredse med SuperCup'en, som er let, kompakt og billig. Den fylder kun lidt, når den er stablet og har et smukt design. Vi har fået vores logo trykt på den, og det ser fantastisk ud. Efter arrangementerne samler vi kopperne ind og vasker dem, og så er de klar til at blive brugt igen.”

”Vi får meget positiv kundefeedback om designet og kvaliteten af ​​SuperCup’en. De sætter pris på bægerets ”øl-design” og dets lette vægt,” siger Christophe Fresquet. 

Genanvendeligt, let og attraktivt

Ud over at være meget robust er SuperCup'en mindst 30 % lettere end markedsstandarden for genbrugs-ølbæger. Den er lavet af PP, hvilket gør genanvendelse mulig og let efter endelig brug – selvom den selvfølgelig primært er beregnet til genbrug gang på gang.

SuperCup’en findes i to størrelser, og Meduz bruger begge: 25 cl og 50 cl. Meduz har sit logo og andre positive budskaber trykt på bægeret i tre farver.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Berry Superfos

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
Berry Superfos

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109