23948sdkhjf

En verdenskendt gummifender fra Lemvig

| Medlemsnyhed | Indrykket af RG ROM GUMMI

Der er travlt i produktionen af vores RG SEASIGHT FENDERS - en unik type gummifender, vi har udviklet og produceret siden 2010, der med sine egenskaber har gjort sig verdenskendt i en specifik branche.

Hvad er det for en branche, og hvordan er den ligefrem blevet verdenskendt tænker du måske?

RG SEASIGHT FENDERS er særligt udviklet til en type skibe der transporterer mandskab til og fra havmøller, også kaldet CTV’er. En mandskabsoverførsel fungerer på den måde, at skibet ligger til med gummifenderen ind mod havmøllens såkaldte bådlanding. Og her er det uhyre vigtigt, at fenderen skaber høj friktion til bådlandingen, for at operationen er sikkerhedsmæssig forsvarlig.

Se flere billeder her

Men høj friktion er ikke nok i sig selv - gummifenderen skal også have en holdbarhed for at kunne klare det enorme pres der dannes under operationen. RG SEASIGHT FENDERS er den eneste fender-løsning på markedet, der formår at levere ultra-høj friktion og holdbarhed på samme tid. Faktisk er RG SEASIGHT FENDERS så holdbare, at vores første kunder stadig sejler med den samme fender, de købte for over 10 år.

Og det er kombinationen af fendernes ekstraordinære ydeevne og holdbarhed, der har gjort RG SEASIGHT FENDERS verdenskendt i CTV-branchen, og vi er også stolte af, at vores fendere sidder på størstedelen af verdens CTV’ere den dag i dag.

Skulle du have lyst, og lidt tid til overs, kan du læse meget mere om RG SEASIGHT FENDERS her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
RG ROM GUMMI

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Danmark
RG ROM GUMMI

Send til en kollega

0.078