23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Admix Europe ApS udnævner ny Administrerende Direktør

Admix udnævner Jesper Sæderup Lindeløv som ny Administrerende Direktør i det europæiske hovedkontor Admix Europe ApS i Fredensborg.

Fredensborg, Denmark, 7 December 2022 – Admix, Inc., global leder inden for avanceret mixingteknologi til føde-/drikkevare-, medicinal-, kosmetik- og kemikalieindustrien, informerer i dag, at Jesper Sæderup Lindeløv er udnævnt til Administrerende Direktør for Admix Europe ApS, Fredensborg, Danmark.

Lindeløv bringer mere end 20 års erfaring til Admix, en erfaring, som han har opbygget primært inden for fødevareindustrien, hvor han har beskæftiget sig med hele kundeværdikæden fra udvikling og design til forhandling og salg. Lindeløv har senest været ansat hos SiccaDania A/S, hvor han var ansvarlig for globalt salg af teknologier relateret til inddampning og spraytørring. Tidligere var han procesteknologileder hos GEA, en anden global leverandør.

 Lindeløv tager over efter Knud Erik Juhl Jensen, der får en ny rolle som leder af drifts- og ingeniørafdelingerne i Fredensborg.

 "Vi er glade for at kunne informere om udnævnelsen af Jesper Lindeløv som administrerende direktør. Han vil i sin nye rolle tage aktiv del i konsolideringen af vores to danske virksomheder, Admix Europe ApS og Diaf Pilvad", siger Mike Rizzo, administrerende direktør for Admix, Inc. Mike Rizzo tilføjer: "Vi er overbeviste om, at Admix Europe får stor glæde af Jesper Lindeløvs erfaring inden for procesteknologi, og at vi under hans ledelse fortsat vil levere stor værdi til vores kunder, og at virksomheden bliver parat til at ekspandere i tråd med vores strategiske vækstinitiativer."

 "Jeg glæder mig over at blive en del af Admix, og jeg ser frem til at opbygge relationer med forskellige interessenter og undersøge muligheder for at forbedre vores forretningsområder for større effektivitet", bemærker Lindeløv.

 

Om Admix, Inc.

Admix er en anerkendt leder inden for avanceret teknologi til mixing af produkter inden for fødevare-, drikkevare-, medicinal-, kosmetik- og kemikalieindustrierne. Admix tilbyder innovative, kundetilpassede og højeffektive omrørere og high shear mixere, som understøttes af 100+ års applikationsekspertise, der forbedrer produktivitet og løser udfordrende procesopgaver for kunderne. Admix-udstyr er udviklet til dispergering af pulver og partikler, opløsning, deagglomerering, emulgering, reduktion af partikelstørrelse og forbedring af produkttekstur og -kvalitet. Admix´ udstyrs- og serviceportefølje omfatter batch- og kontinuerlige high shear mixere, herunder udstyr til dispergering, vådformaling, pulverinduktion og dispersionssystemer. Leveringsprogrammet omfatter desuden omrørere og statiske mixere, alt støttet af reservedele og -kits og fieldservice. Admix, Inc.'s hovedkvarter er beliggende i New Hampshire, USA og det europæiske hovedkvarter er beliggende i Danmark, hvor både Admix Europe ApS og Diaf Pilvad ApS aktiviteter er centreret.

Admix Europe ApS
Præstemosevej 2-4
3480 Fredensborg
Fredensborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37540781
P nummer: 1021255609

Kontaktperson

BN
Bente Nielsen
Business Development
bnielsen@admix.dk

Send til en kollega

0.047