23948sdkhjf

Hvad er forbindelsen mellem Hong Kong Lufthavn og DAN-doors?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dan-doors a-s

Der er 9000 kilometer mellem Hong Kong lufthavn og DAN-doors, men forbindelsen mellem os er blevet fasttømret gennem mange år.

Hong Kong Lufthavn Terminal 2 på øen Lantau har netop fået en stor opgradering af deres High Speed porte i de kolde sektioner. Trods en afstand på 9000 kilometer valgte de at bestille deres løsninger fra DAN-doors, og det er der en grund til.

"Vi har leveret døre og porte til Hong Kong lufthavn gennem mange år", siger projektleder Kasper Boeriis. "Faktisk har de været faste kunder hos os i 15-20 år, og vi har med årene opbygget et virkelig godt samarbejde".

Dette projekt krævede forskellige typer af High Speed porte til frostrum, og DAN-doors har leveret både højisolerede automatiske High Speed porte med 80 mm isolering, som står alene, og porte med en 4 mm dug, som agerer arbejdsport i dagtimerne, mens skydeporten holdes åben.

"Når Hong Kong Lufthavn bestiller deres porte hos os, på trods af 9000 kilometers transport, er det fordi, de stiller høje krav til produkterne - krav, som de ved, bliver indfriet med DAN-doors' løsninger," siger Kasper Boeriis.

"Det er et krav, at portene skal være robuste og kunne modstå de påkørsler, der sker i en travl lufthavn. Det er også et krav, at portene har en lynhurtig åbnehastighed, da der er fart på. Og så skal de være godt isoleret, for nogle af områderne er helt ned til minus 28°, og der er det vigtigt at minimere kuldetabet, så energiregningen ikke løber løbsk. Vores porte indfrier alle deres krav, og derfor er de faste kunder hos os, selv om der er 9000 kilometers afstand."

Læs mere om DAN-doors på hjemmesiden   

Har I også brug for en dør eller en port?

Tlf: 87 93 87 00
mail: dd@dan-doors.dk.

Følg os på LinkedIn

Få information, nyheder og inspiration med vores nyhedsbrev.  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dan-doors a-s

Industrivej 19
8660 Skanderborg
Danmark
Dan-doors a-s

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Højisolerede High Speed porte til frostrum forbedrer energieffektivitetenLufthavnen har købt en lang række High Speed porte af høj kvalitet hos DAN-doorsNogle af High Speed portene er meget store Lufthavnen er mange travle områder med transportbånd og trafik med truckHigh Speed portene fra DAN-doors er blandt andet valgt på grund af den høje åbnehastighedDet var afgørende for Hong Kong lufthavn, at deres døre var af ekstraordinær robusthedProdukternes høje kvalitet retfærdiggøre 9000 kilometers transport af High Speed porte til lufthavnen

Send til en kollega

0.093