23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Smart Safety – over EtherNet/IP opkobling

Allen-Bradley Guardlink 2.0 tilbyder automatisk diagnostik rapportering. Det betyder lettere og hurtigere fejlfinding og en reduktion af nedetid i produktionen

GuardLink® EtherNet/IP-modulet overvåger tre uafhængige kanaler af GuardLink-aktiverede enheder og kommunikerer status for disse enheder til en sikkerhedsklassificeret controller via et CIP Safety EnterNet/IP-netværk. Du kan konfigurere modulet ved at vælge certificerede sikkerhedsfunktionsblokke for hurtigt at bygge dine applikationer. GuardLink Modulet integrerer uden problemer med AllenBradley® GuardLogix®-controllere og kan konfigureres ved hjælp af Studio 5000 Logix Designer®-software.

Hver uafhængig kanal kan serielt opkobles til op til 32 sikkerhedsanordninger, der overvåger status for maskinanlægget. Hvert interface har tre kanaler og kan overvåge op til 96 individuelle sikkerhedsfunktioner.

Da de er uafhængige, kan hver kanal bruges af sikkerhedscontrolleren til at styre tre separate zoner i en maskine. Ved hjælp af logik kan kanalerne også kombineres for at styre en eller to zoner.

Interfacet er designet til at blive monteret på maskinen (uden for et kontrolpanel).

Modulet er IP66-, IP67- og IP69K-klassificeret og kan dermed også anvendes i vådzoner.

Læs mere om fordelene ved GuardLink EtherNet/IP

Wexøe A/S
Lejrvej 31
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16608947
P nummer: 1002983252

Kontaktperson

UD
Ulla Davidsen
Marketingspecialist
+45 45465881 uda@wexoe.dk

Send til en kollega

0.063