23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Det går stærkt hos Limitech i Aabybro: Flere nye stillinger

Trods inflation har der ikke været mangel på ordrer hos den nordjyske producent af process udstyr Limitech A/S, og der er blevet oprettet og oprettes løbende flere nye stillinger.

Til trods for at stigende priser, mangel på komponenter/råvarer, længere transporttid, osv. har udfordret Limitech ligesom mange andre virksomheder landet over i 2022, har virksomheden alligevel investeret i udviklingen af en ny produktlinje der har været stærkt efterspurgt i branchen, og ordrerne har ikke stået stille på fristrupvej. Der har tværtimod været travlt, og det har resulteret i senest 4 nye stillinger ved årsskiftet, hvor der både søges smede, en projektleder, en teknisk designer/konstruktør og en service manager til afdelingen i Aabybro. 

 

Trods uro i markederne vækster Limitech

Selvom det har været et år med udfordringer for rigtigt mange virksomheder og hele industrier, har Limitech formået at manøvrere udenom de største kasteskyts.

 

”Vi må jo konstatere at selvom det har været et år fyldt af uforudsigeligheder, så er der stadig et stigende behov efter vores process løsninger rundt omkring i verden. Virksomheder vælger, trods tiden, at investere i en løsning fra Limitech for at vækste”, udtaler salg og marketingdirektør Ib Neustrup Simonsen.

 

Opskalere, automatisere, spare energi, mm.

Virksomheden ser nu frem til et 2023 med flere nye kollegaer i vente. Skulle man være interesseret i at blive en del af væksten kan man læse mere på virksomhedens hjemmeside om de ledige stillinger: Job Openings at Limitech A/S - Limitech A/S (limitech-eu.com).

 

Godt nytår!

Limitech A/S
Fristrupvej 162-164
9440 Aabybro
Jammerbugt Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20935677
P nummer: 1001236795

Kontaktperson

INS
Ib Neustrup Simonsen
Salgsdirektør
+45 81776368 ins@limitech.dk

Send til en kollega

0.047