23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NGI DriveTech: Synkrone tromlemotorer, Momentum Technologies

Efter overtagelse af virksomheden Momentum Technologies sidste efterår, har NGI etableret en ny dansk salgsafdeling for tromlemotorer

NGI A/S udvider løbende og denne gang har vi etableret en ny afdeling, der sælger tromlemotorer fra Momentum Technologies.

Tilbage i 2022 overtog NGI A/S virksomheden Momentum Technology i Tyskland, der i en lang årrække har produceret og solgt tromlemotorer på verdensplan. Der er derfor fuldt styr på produktion, teknologi og viden!

På foto til højre ses CEO fra Momentum Technology Gerhard Froebus (tv) og CEO fra NGI A/S Jan Nygaard (th). 

I slutningen af 2022 etablerede NGI en ny dansk salgsafdeling, der skal sælge tromlemotorer fra Virkelyst i Nørresundby. Afdelingen hedder NGI DriveTech og består indtil videre af to danske tekniske sælgere og et professionelt bagland, der skal håndtere produktion og ordrer.

Optimer fødevaresikkerheden og effektiviteten
Én er de helt store fordele ved Momentum tromlemotorer er selve teknologien, da der bliver anvendt en synkron motor.

Som synkron kører Momentum tromlemotoren helt uden olie og garanterer derfor en højere fødevaresikkerhed. Tromlemotoren er pladsbesparende, og en samlet komponent, hvor alt teknologi er beskyttet inde i tromlen.

Denne konstruktion øger driftssikkerheden, reducerer driftsomkostningerne og garanterer en højere fødevaresikkerhed!

Sammenligning af asynkron og synkron tromlemotor
Vi har sammenlignet synkron versus asynkron tromlemotor og fordelene ved synkrone tromlemotorer er til at få øje på!

 Synkrone tromlemotorer er det bæredygtige valg!
Varmen inde i asynkronmotorer er forårsaget af tab: Jerntab, kobbertab & mekaniske tab, hvilket resulterer i lav effektivitet af motoren! Synkronmotorerne fra Momentum har en højere virkningsgrad - op til 9 gange mindre strømforbrug som asynkrone, grundet minimeret tab!

Synkrone tromlemotorer er det rigtige valg!
Momentum synkrone tromlemotorer har både mulighed for at køre meget langsomt eller meget hurtigt - med det samme drejningsmoment, hvilket vil gøre den samlede konstruktion mere alsidig og kan bruges til flere formål. Dette resulterer i mange nye anvendelsesområder – herunder hurtige start og stop i pakkeprocesser. Synkronmotorerne fra Momentum tilbyder op til 2,6 m/s lineær hastighed.

 Er du interesseret i at høre mere? Tag fat i vores Sales Manager for tromlemotorer Mathias K. Sørensen på telefon +45 3841 7529 eller mail til mks@ngi.dk så hjælper han dig videre.

Find også mere information om hvordan du kan forbedre fødevaresikkerheden og effektiviteten i din fødevareproduktion på vores hjemmeside. Her kan du også downloade vores tromlemotor-katalog - Se mere info her

NGI A/S
Virkelyst 5
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20861770
P nummer: 1001805490

Kontaktperson

Mathias Kjærsgaard Sørensen
Sales Manager
+45 3841 7529 mks@ngi.dk

Send til en kollega

0.08