23948sdkhjf

Vil du undgå skimmelsvamp

| Medlemsnyhed | Indrykket af JIMCO A/S

Vi er yderst tilfredse med MAC500s i vores kølerum og kan kun anbefale produktet. Lars Bo Hansen, Slagtermester - Super Brugsen Søndersø

Vores kølerum har været plaget af tilbagevendende skimmelsvamp, så langt tilbage som jeg husker, og jeg har været ansat i over 25 år. Allerede 2-4 uger efter kemisk rengøring, kunne vi starte forfra. 

Vi installerede JIMCOs MAC500s for at eliminere luftbårne svampesporer og forhindre, at der gror skimmelsvamp på lofter, lamper, vægge, hylder, papkartoner og i kølespiralens spoler.

Det er nu 16 uger siden, og jeg har ikke set skyggen af en skimmelsvamp siden. Desuden er vores kølecoils forblevet helt rene. Lars Bo Hansen, Slagtermester Super Brugsen Søndersø - Super Brugsen er en del af Coop, som er den største supermarkedskæde i Danmark med mere end 1.000 butikker rundt om i landet.

SKIMMELSVAMP

En velkendt uvelkommen følgesvend i mange kølerum. De indelukkede, mørke og fugtige rum skaber de perfekte forudsætninger for at skimmelsvamp kan vokse, og når først svampesporerne har sat sig, kræver det tid, knofedt og kemiske opløsninger at fjerne dem igen. Inden skimmelsvampen kort tid efter vender tilbage, og du kan starte forfra.

LAD JIMCOS MAC500S KLARE DET FOR DIG.

Den miljøvenlige teknologi nedbryder skimmelsvampesporer, forhindrer skimmelsvamp i at vokse og
reducerer bakterier i dit kølerum.

MED MAC500S FÅR DU:
• Miljøvenlig luftrensning
• Eliminering af skimmelsvamp
• Ren luft uden bakterier

UDEN BRUG AF:
• Kemikalier
• Vand
• Knofedt

FULD TILFREDSHED ELLER PENGENE RETUR

Bestil din MAC500s nu hos Michael Kløcker
Tel: +45 2149 3348 · E-mail: mk@jimco.dk

I JIMCO HAR VI ARBEJDET MED LUFTRENSNINGSLØSNINGER I MERE END 30 ÅR.

Siden det første luftrensningsprodukt i 1992 har vi ikke set os tilbage, og vi leverer nu løsninger til nogle af verdens største hotel- og fødevarekæder såsom McDonald’s, Scandic Hotels og Danish Crown.
MAC500s er en veldokumenteret, gennemtestet luftrensningsløsning, som med succes har været brugt til at bekæmpe skimmelsvamp i mere end 20 år


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
JIMCO A/S

Mjølbyvej 7
5900 Rudkøbing
Danmark
JIMCO A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125