23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DAN-doors fremtidssikrer produktionen

Produktionen af døre og porte bliver fremover langt nemmere og hurtigere hos DAN-doors, som har taget et helt nyt, højteknologisk kombineret laserskærer og stanseanlæg af det tyske mærke Trumpf i brug.

Det nye bearbejdningscenter er udstyret med den nyeste teknologi på markedet og skal sikre DAN-doors bedre produkter, en mere smidig produktion og større konkurrencekraft.

Timingen kunne ikke være bedre, da DAN-doors har flere udviklingsprojekter i gang.

DAN-doors er kendt for at producere dørløsninger, der holder i mange år og har bygget sin forretning på at minimere kundernes udgifter til drift og vedligehold. De senere år har DAN-doors’ kunder måttet tilpasse sig nogle turbulente perioder, og virksomheden har derfor i løbet af de sidste 5-6 år øget sit fokus på at udvikle produkter, der efterlever nye eller skærpede krav til blandt andet energibesparelser og brandsikkerhed.

”Bare inden for det sidste år er der kommet en stigende efterspørgsel på døre og porte, som kan noget ekstra i forhold til at spare energi”, siger DAN-doors’ produktionschef, Kim Jensen. ”Vi har prioriteret at udvikle nye løsninger, som i detaljerne er mere avancerede og bedre til at beskytte mod kuldetab end traditionelle løsninger. Vores nye kombianlæg er meget avanceret og åbner for nye måder at konstruere fremtidens produkter på, samtidig med, at det forøger vores kapacitet væsentligt”.

DAN-doors’ medarbejdere er de første uger af 2023 blevet uddannet i at betjene det nye kombinerede læserskærer og stanse-anlæg og dets mange features.

Pladeafdelingen er ved samme lejlighed blevet opgraderet med en ekstra medarbejder og den kommende periode bliver spændende for afdelingens team, der skal betjene den store maskine, som vejer 19,5 tons. 

Teamet består i dag af Peter Mooney, som har været hos DAN-doors i 14 år. Han fik i juli 2022 følgeskab af Per Nielsen og senest Ole Lajer Hvidtfelt, som startede d. 1. januar 2023. De tre udgør et solidt og meget erfarent team, som vil sørge for, at DAN-doors på den bedste måde får det fulde udbytte af den nye investering og dens mange muligheder.

Læs mere om DAN-doors'  løsninger: 

Løsninger til brand
Løsninger til køl
Løsninger til frost
Løsninger til industri  

Har I også brug for en dør eller en port?

Tlf: 87 93 87 00
mail: dd@dan-doors.dk.

Følg os på LinkedIn

 

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436

Kontaktperson

DA
Dorte Ankerstjerne
dan@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.046