23948sdkhjf

Ekspert i digitale løsninger starter hos KUKA´s TechCenter

| Medlemsnyhed | Indrykket af KUKA Nordic AB

KUKA Nordic styrker sine digitale kompetencer med en ny medarbejder. Daniel Nilsson tiltræder som ekspert på KUKAs TechCenter i Göteborg, og skal også arbejde med virksomhedens technical sales service.

Daniel Nilsson er vendt tilbage til KUKA Nordic. I 2019 forlod han KUKA Nordic, customer service for at bygge videre på sin tidligere uddannelse – maskiningeniør og videregående studier i robotteknologi – med ph.d.-studie i datalogi ved Linnéuniversitetet.

Nu hvor han er tilbage igen, ser han et marked, der har foretaget et mærkbart skift. 
– KUKAs fokus på at være førende inden for digitale løsninger er blevet yderligere forstærket i forhold til, da jeg arbejdede her før. Det er den helt rigtige vej at gå, og en spændende udvikling, som er inspirerende at være en del af, siger han.

34-årige Daniel Nilsson bor sammen med sin kæreste og deres datter i Varberg, en by der er kendt for at tiltrække sommerturister i almindelighed og surfere i særdeleshed. 
– Ja, jeg er en passioneret surfer, og det var en af grundene til, at vi flyttede dertil, siger han.

Nu ser han frem til at assistere KUKA Nordics kunder – med særligt fokus på simulering, digital twins og andet forbundet med industriens omstilling. 
– Alt i alt føles det godt at være tilbage og at kunne arbejde med produkterne her, og sammen med en godt og dygtigt team, som jeg har kendt længe.

Den nærmeste leder, channel manager Micael Amandusson, glæder sig over at have fået Daniel Nilsson tilbage til KUKA Nordic. - Han kommer tilbage med nye erfaringer og styrkede kompetencer. Industriens digitale rejse er et område, som vi har stort fokus på, og Daniels ekspertise inden for IOT og Internet 4.0 passer godt ind i den strategi, siger han.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KUKA Nordic AB

Hårup Tværvej 1
8600 Silkeborg
Danmark
KUKA Nordic AB

Send til en kollega

0.096