23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fuldt udbytte af serviceaftalen

I Svendborg udvikler og konstruerer BILAs serviceafdeling automationsløsninger til fynske industrikunder på eget værksted. Herudover leverer de service, support og salg af reservedele til industrirobotter.

En af de virksomheder, der nyder godt af deres kompetencer, er Ib Andresen Industri A/S.

”Vi har et rigtig godt samarbejde med BILA Svendborg. Det er et kompetent team, som er hurtige til at sætte sig ind i opgaven, og de har stor teknisk kvalitet i opgaveløsningen,” udtaler Bo Bregndahl Larsen, Technical Supporter hos Ib Andresen Industri A/S.

Og netop samarbejde er et nøgleord. For det er nemlig ikke kun konstruktionsopgaver og større ombygninger, BILA Svendborg hjælper med. Det er også den daglige sparring, eller som servicehjælp i deres egen vedligeholdelsesafdeling.

”Gutterne i Svendborg holder sig hele tiden ajour med udviklingen, og de har en stor viden og erfaring med teknologi. Og det nyder vi selvfølgelig godt af. Det er rart at have nogle at sparre med, hvor man ved, at der bare er styr på det. Det er super at have et stort, kompetent serviceteam i baghånden. Vi har selv en masse dygtige servicefolk ansat, men i tider med spidsbelastning er det rart at have dem som vores forlængede arm. Vi stoler 100% på, at opgaver bliver løst til UG og til tiden.”

På billedet ses en af de specialmaskiner, som Ib Andresen Industri A/S og BILA Svendborg arbejder på lige for tiden.

Hvis du søger en professionel sparringspartner til lignende opgaver, kontakt Kenn Hansen på +4540389787 eller kha@bila.dk

Eller du kan se mere på vores hjemmeside www.bila.dk

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046