23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Wexøe har den største sensorserie i Danmark

Infrarød og højfrekvens -teknologi – med sensorerne fra vores 3000-serie får du altid den rigtige bevægelsessensor.

Wexøe tilbyder det brede sortiment af infrarød og højfrekvens bevægelsessensorer fra Steinel 


Infrarød og højfrekvens -teknologi – med sensorerne fra vores 3000-serie får du altid den rigtige bevægelsessensor. Ved hjælp af COM1, PF, DALI-2 APC, DALI-2 IPD eller KNX-interfaces, kan selv de største projekter gennemføres ubesværet og nemt. I forbindelse med vores Smart Remote-styring kan konfiguration og styring ikke være nemmere via en tablet eller smartphone. Til brug i mørke lofter eller vægge fås udvalgte sensorer også i sort. Som noget nyt i sortimentet er der indbygningsversioner til hurtig montering i nedsænket lofter.

Bevægelsessensorer til ethvert behov – Steinel 3000-serien.

Bevægelsessensorerne i 3000-serien fås i mange forskellige udgaver med specialudviklede linser til forskellige anvendelsesområder, fra det simpleste kælderlager til højlagerhuse, samt trappeopgange. 3000-serien er velegnet overalt, hvor fodgænger- og køretøjsbevægelser skal detekteres sikkert og energieffektivt.

5 forskellige grænseflader og 5 designs. Vælg mellem indbygning eller påbygning. Afdækningerne fås i kvadratisk eller rundt design.

Hele 3000-serien fungerer med Smart Remote og tilhørende app, som giver mulighed for hurtig og nem idriftsættelse og styring af Steinels tilstedeværelses- og bevægelsesdetektorer.

Læs mere her eller downloade vores flyer

Wexøe A/S
Lejrvej 31
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16608947
P nummer: 1002983252

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047