23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Øg salget med en B2B-webshop

Læs om en virksomhed, der har øget indtjeningen gennem deres B2B-webshop. Du kan også høre om, hvordan du kan tage din forretning til det næste niveau med en B2B-webshop på et webinar torsdag den 23. marts kl. 10:00

Det er ikke kun på B2C-markedet, at onlineshopping er populært. På B2B-markedet er onlinehandel i rivende udvikling, og derfor er der flere og flere virksomheder, som har kigget i retning af en B2B-webshop, hvorigennem de kan sælge deres produkter.

Der er flere fordele ved at have en B2B-webshop som salgskanal. Med en B2B-webshop kan du nemt give besøgende på din webshop et overblik over hele dit varesortiment, hvilket øger sandsynligheden for et salg. Du kan samtidig gøre dine produkter tilgængelige for køb 24/7 og dermed tilbyde dine kunder en god købsoplevelse, fordi de kan foretage køb præcis, når det passer dem.

B2B-kunder lægger ofte større ordrer ind, og her er det en god idé at gøre det nemt for dem at foretage deres bestillinger. Med TrueCommerces eCommerce-platform kan dine kunder nemt uploade en CSV-liste over produkter, som de ønsker at tilføje til deres ordre samtidig med, at de kan tjekke lagerstatus og priser på de pågældende varer.

En B2B-webshop giver samtidig mulighed for at tilbyde eksisterende kunder som nye kunder, der ikke er koblet op til EDI i dag, at de kan handle hos din virksomhed.

Vil du gerne læse, hvordan en konkret virksomhed har øget salget, effektiviteten og serviceniveauet med en B2B-webshop?  Hent casen om den britiske lampe- og belysningsvirksomhed Poole Lighting her.

Vil du gerne vide mere om, hvilke muligheder og fordele der er med en B2B-webshop?

Så afholder TrueCommerce et webinar torsdag den 23. marts kl. 10:00 – 10:30. Vores Product Manager & Presales Engineer, Allan Kay, vil sætte fokus på:

  • hvordan du får aktiveret de kunder, der ikke har EDI
  • hvad der gør en B2B-webshop unik, og hvorfor en B2B-webshop ikke er det samme som en B2C-webshop

Du får også en demo i TrueCommerces B2B-webshop

Er du klar til at tage din forretning til det næste niveau?

Tilmed dig webinaret om B2B-webshop her

 

Har du ikke mulighed for at deltage? Tilmeld dig webinaret alligevel, så sender vi optagelsen til dig efter!

Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Kontaktperson

AGW
Anita Godsk Waaben
Marketing Manager
+45 51205524 Anita.Waaben@truecommerce.com

Send til en kollega

0.031