23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GEMÜ får tildelt kvalitetsstemplet "Digital Champion 2023"

IMWF Institut für Management- und Wirtschaftsforschung har på vegne af det økonomiske magasin Focus Money og Deutschlandtest kåret vinderne af den omfattende undersøgelse "Digital Champions 2023".

GEMÜ opnåede en 5. plads blandt de 91 kårede virksomheder i branchen "Maskin- og anlægsvirksomheder".

IMWF Institut går ud fra, at virksomheder, der tager de første modige skridt i digitaliseringen, vil være blandt vinderne i deres respektive brancher på den lange bane. For at identificere disse virksomheder blev der i undersøgelsen foretaget en bred og omfattende analyse af udsagn om 12.000 virksomheder inden for kategorierne "digitalisering", "teknologi" og "innovation".

Undersøgelsens resultater er baseret på en metode med social listening og en spørgeskemaundersøgelse blandt virksomhederne. Via social listening fandt man omkring 1,5 millioner omtaler af de undersøgte virksomheder på nettet, som man analyserede ved hjælp af kunstig intelligens (AI). Ved dataindsamlingen, der foregik ved hjælp af spørgeskemaer, blev desr spurgt ind til digitaliseringsforanstaltningerne inden for forskellige områder. Resultaterne blev derefter evalueret på baggrund af et pointsystem, hvorefter årets "Digital Champions 2023" blev fundet.

I branchen "Maskin- og anlægsvirksomheder" opnåede teknologivirksomheden GEMÜ fra Ingelfingen 94,4 ud af 100 mulige point og fik dermed en 5. plads ud af de i alt 91 kårede virksomheder.
"Den foreliggende undersøgelse bestyrker os i vores strategi, der går ud på at fremme digitaliseringen hos GEMÜ i hele verden. Jeg er overbevist om, at den voksende digitalisering vil give GEMÜ-gruppen mange muligheder fremover. Det er vores mål at opnå succes på den lange bane ved at gå forrest og identificere mulighederne tidligt", siger Gert Müller, der er ledende partner i GEMÜ-gruppen.

Gemü ApS
Brydehusvej 13
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30497643
P nummer: 1013189894

Kontaktperson

SAHH
Stefan A. H. Holmgren
Operations Manager
+45 70222516 stefan.holmgren@gemue.dk

Send til en kollega

0.047