23948sdkhjf
Del siden
Annonce

IHFood lancerer ny hjemmeside

Det er med stor glæde at IHFood nu kan præsentere sin nye hjemmeside for FOOD SUPPLYs brugere.

Vi håber, at alle besøgende vil kunne genkende vores målsætning om at skabe en levende, enkel, og let navigerbar side, der hurtigt vil kunne give dig alle de oplysninger, du søger om vores produkter og virksomhed.

Under de enkelte produkter vil du kunne finde brochurer og videoer, ligesom at sitet løbende vil blive opdateret med alt fra produktlanceringer til artikler og andre spændende nyheder.

Besøg os på www.ihfood.dk og kontakt os endelig hvis du har yderligere spørgsmål.


Kreativitet - Innovation - Resultater
Under sloganet: 'Kreativitet - Innovation - Resultater' fremstiller IHFood robot- og visionsystemer til fødevareindustrien i samarbejde med vores partnere, der er markedets førende systemleverandører indenfor primært slagtning, opskæring og forarbejdning af rødt kød, fjerkræ og fisk samt klassificering og sortering af æg.

Sammen bestræber vi os på at forbedre deres kunders resultater mht. produktivitet, afkast, kvalitet og omkostningseffektivitet.

IHFood blev grundlagt i 2006, da vi blev udskilt fra Image House A/S. Vi er en del af Image House Holding, som er en gruppe af industrispecialiserede virksomheder, der benytter avanceret visionteknologi.

IHFood A/S
Titangade 9C, 1st floor
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29973342
P nummer: 1012699340

Kontaktperson

TM
Tue Moerck
Managing Director
+45 33189120 tum@ihfood.dk

Send til en kollega

0.031