23948sdkhjf

Primodan tager endnu et skridt fremad

| Medlemsnyhed | Indrykket af Primodan A/S

Primodan, med hovedsæde i Vipperød ved Holbæk, udvikler, producerer og sælger effektive og fleksible maskiner og anlæg til fødevareindustrien herunder højhygiejniske fyldemaskiner.

Primodan fik pr. 1. juni 2014 nye ejere og går nu fremtiden endnu mere trygt i møde. Efter flere år med fremgang og fortsat eksponering på de globale markeder, er virksomheden nu klar til at ”hæve overliggeren” yderligere, og fokusere endnu mere på stabile, fleksible og højhygiejniske fyldemaskiner og anlæg.

Hygiejne og fleksibilitet har stor bevågenhed hos alle medarbejdere i Primodan. Alle designs og udviklingsarbejder sker desuden med stor fokus på at maskinerne skal være effektive og lette at betjene.

Servo-løsninger er en del af nøglen til den effektivitet Primodan sigter efter. Det skal være nemt og hurtigt at skifte mellem formater, så skift mellem f.eks. bægerhøjder sker ved et tryk på panelet ud for den enkelte recept.

Hygiejne vægtes også meget højt i Primodan. Maskinerne skal være nemme at rengøre og derfor er der tænkt over at minimere alle eventuelle muligheder for ansamling af snavs. Det sikrer, at de hygiejnemæssige forhold er i top så de relevante hygiejnecertifikater kan opnås.

I rækken af gode nyheder i Primodan, rangerer den nyligt opnåede status som Preferred Supplier hos Arla højt. Efter flere års godt
samarbejde med Arla, har Primodan nu mulighed for at tilbyde maskiner og andre ydelser til Arlas mange afdelinger over hele verden. Et samarbejde, der både stiller krav om og giver mulighed for, at Primodan fortsat kan være i den front med den nyeste udvikling.

Primodan er repræsenteret på Food Tech messen stand K8118, hvor en ny 4-sporet roterende fyldemaskine (Rot-O-min) er udstillet. Denne Rot-O-Min er produceret og solgt til Løgismose Mejeri, hvor den i fremtiden skal fylde de populære skyr-produkter fra Løgismose.

For yderligere information se www.primodan.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Primodan A/S

Skimmedevej 10
4390 Vipperød
Danmark
Primodan A/S

Send til en kollega

0.11