23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

Nye trends til optimering af din fødevaresikkerhed og -holdbarhed

Hvor meget betyder fødevarernes holdbarhed egentlig, hvor god er dine produkters holdbarhed, kunne de blive bedre, og hvordan er fødevaresikkerheden hos jer?

Ovenstående er nogle af de spørgsmål, du som deltager kan få svar på ved at deltage i et af de møder VIFU i løbet af foråret afholder sammen med ISI Food Protection, Dianova, QMS Consult og en række erhvervsakademier rundt i hele landet.

Få styr på fødevaresikkerhed og - holdbarhed, når vi kommer rundt i landet i løbet af foråret 2010:

Odense d. 7. april: Erhvervsakademiet Lillebælt, Landbrugsvej 55, 5260 Odense S
Århus d.12 april: Incuba Science Park, Brendstrupgårdvej 102, 8200 Århus N
Holstebro d. 27. april: Erhvervsakademi MidtVest, Valdemar Poulsens Vej 4, 7500 Holstebro
Roskilde d. 11. maj: Erhvervsakademiet, Maglegårdsvej 8, 4000 Roskilde

Yderligere spørgsmål: Projektchef Gunhild Brynning, e-mail gbr@vifu.net eller på tlf. 9612 7622.

Tilmelding senest d. 24. marts 2010 på www.vifu.net, til reception@nupark.dk eller på tlf: 9612 7200.

Food & Bio Cluster Denmark
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25666070
BREAKING
{{ article.headline }}
0.032|instance-web03