23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Foodpharmatech: Bila A/S - har kunden i fokus

Ved dette års Foodpharmatech i Messecenter Herning deltager Bila A/S med et udpluk af nye produkter heriblandt de nyudviklede Bila Flex standardceller.

Bila A/S er totalleverandør indenfor automatiseringsløsninger med kundernes behov i fokus. Vi har gennem mange års erfaring oparbejdet et know-how, som har givet anledning til tæt samarbejde med mange af vores kunder.

Ved dette års Foodpharmatech i Messecenter Herning (2.-4. November) deltager Bila A/S med et udpluk af nogle af de løsninger, vi har udarbejdet i samarbejde med vores kunder - Bila Flex og Bila Milk Packer.

Kom og hør nærmere om hvad Bila kan tilbyde din virksomhed på stand 9866 i hal M.

På standen kan bl.a. ses:

Bila Flex som er en nyudviklet serie af standardpalleteringsceller, hvis fleksibilitet gør det muligt at palletere et bredt udvalg af produkter, som eksempelvis mælk og yoghurt. Bila Flex findes i mange forskellige variationer og med mange optioner, så den specifikke kunde opnår den optimale palleteringsløsning til netop sin virksomhed. Nogle af Bila Flex' fordele er netop at den er modulopbygget, hvilket sikrer korte leveringstider og lave priser. Og den samles på Bila, hvilket bevirker at der kun skal bruges 1 dag til montage og indkøring hos kunden.

Bila Milk Packer som er en standardrobotcelle, der hurtigt og effektivt pakker mælkekartoner i plastkasser og/eller rullecontainere. Cellen kan håndtere op til 9600 mælkekartoner pr. time. Ligesom Bila Flex leveres den som en samlet enhed og kan derfor monteres direkte i kundernes virksomhed, hvilket forkorter montage- og indkøringstiden hos kunden.

På Bilas stand kan Delta Pickeren fra Kawasaki også opleves. Denne har Bila bl.a. har brugt til en løsning hos Humlum Brød, hvor Delta Pickeren har kapaciteten til at flytte 18.000 tarteletter pr. time - uden at beskadige tarteletterne.

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Send til en kollega

0.047