23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Produktnyhed fra Superfos: EasyDose

Superfos har udvidet sit produktsortiment med en nyhed til husholdningsbrug: EasyDose. Det passer til pulver, kugler/piller eller granulat, som skal bruges i nøjagtige mål.

Til de mange produkter, der er brug for i nøjagtige mål, lancerer Superfos nu EasyDose, en beholder til husholdningsbrug til produkter, der skal doseres i bestemte mængder. Det særlige ved EasyDose er et integreret automatisk multi-doseringssystem, der garanterer, at den nøjagtige, ønskede mængde kommer ud af beholderen, hver gang den bruges.

Med EasyDose er der ikke brug for målebægre, skeer eller vægte. Beholderen kan bruges med kun én hånd og er velegnet til produkter som babymad, dyrefoder, ris, kaffe og ingredienser til madlavning.

Til husholdnings- eller marketingsbrug
“EasyDose er sidste skud på stammen i vores produktsortiment, og for første gang kan vi tilbyde en beholder, som forbrugerne selv fylder derhjemme, når det passer dem,” siger produktchef Birthe Bebe Nielsen og fortsætter:

“Dette produkt retter sig både mod detailhandlen i husholdningssegmentet og B2C virksomheder, der sælger eller fremstiller produkter i form af pulver, granulat eller kugler/piller. Her kan EasyDose anvendes som en reklamegave, der belønner trofaste kunder i en bestemt kampagneperiode. Det kan styrke brandet og skabe mersalg af refill.”

Designet til nem brug
EasyDose er en naturligt udformet beholder, der lever op til de højeste krav om ergonomisk design. Den passer til alle; fra børn til ældre; til svagtseende og folk med svagelige hænder.

Superfos fører EasyDose i to størrelser: 1,5L og 2,2L. Låg og plader findes i et væld af farver, og det er muligt at få beholderen dekoreret med In-Mould-Labelling.
______________________________________________________________________________
Yderligere information: Corporate Sales & Marketing Director Soren Marcussen 59 11 12 70.

Superfos er en del af RPC Group og en af Europas største producenter af sprøjtestøbt plastemballage af høj kvalitet til fødevarer, non-food og sundhedsprodukter. Superfos har hovedkontor i Høje Taastrup nær København og har over 1.300 medarbejdere på syv fabrikker over hele Europa og en årlig omsætning på mere end 2,4 mia. kroner.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Send til en kollega

0.078