23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

Årets kok 2012 bruger også Henkelman Vakuumpakker

Vakuumpakkeren er efterhånden en vigtig ”ingrediens” i de professionelle restauranter, der bruger den som en del af Sous vide tilberedningen.

Årets kok 2012 Daniel Kruse er netop tilføjet Henkelman kundelisten hos PM Pack Service A/S, der i forvejen tæller prominente restauranter som Noma m.fl. Se mere om vores besøg på Noma her.

Vakuumpakkeren anvendes som en vigtig del af ”Sous Vide” teknikken, der går ud på at tilberede mad ved under 100 grader i relativ lang tid, hvorunder det vakuumpakkes som en del af processen.

Når mange vælger en Henkelman Vakuumpakker skyldes det, at den:
• Fylder minimalt
• Er driftsikker
• Er meget nem at rengøre.

PM Pack Service A/S sælger mere end 100 Henkelman Vakuumpakkere årligt.

Henkelman Vakuumpakkere findes i mange forskellige modeller. Link

Her kan du læse mere om Sous Vide teknikken: Link.

PM Pack A/S
Satellitvej 7
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27638589

Kontaktperson

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063