23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny varmeveksler kombinerer styrken fra både plade- og rørvarmevekslere

At vælge varmevekslere handler om at vælge det man ønsker, uden at gå på kompromis.

Alfa Lavals seneste udvikling, FusionLine, har en åben kanal på 4–6 mm på produktsiden – uden kontaktpunkter – hvilket gør det muligt at håndtere medier fra lav til medium viskositet med fibre og partikler.

Resultatet er en varmeveksler som kombinerer energieffektivitet, tillgængelighed og modulkonstruktion med pladeteknikken, og evnen til at håndtere viskøse væsker og partikler som rørvarmeveksleren

Vi byder velkommen til en hel ny dimension af valgfrihed!

• Takket være FusionLine får levnedsmiddel-, mejeri- og læskedrik producenterne endnu et godt alternativ, som kombinerer fordelene med plade- og rørteknologien. Læs mere her.

• Alfa Laval tilbyder det største udvalg af varmevekslere, som dækker alle procesbehov, og gør det muligt for dig at vælge den teknologi du foretrækker uden at gå på kompromis med ydelsen. Se hele produktoversigten her.

• Det rigtige udstyr til opgaven: Det bosniske bryggeri Bihacka Pivovara løste sit vedvarende problem med tilstopninger i varmevekslerne i sin Orangina-produktion ved at indgå et tæt samarbejde med Alfa Laval. Læs hele historien her.

Læs mere om FusionLine på www.alfalaval.com/food

Alfa Laval Nordic A/S
Maskivej 3
2860 Søborg
Gladsaxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20255617
P nummer: 1002999528

Kontaktperson

JH
Jesper Holm
Segment manager, Sanitary Equipment
+45 44576200 jesper.holm@alfalaval.com

Send til en kollega

0.047