23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alfa Laval opkøber førende leverandør af varmeoverførselsprodukter

Alfa Laval har opkøbt den amerikanske virksomhed Air Cooled Exchangers, LLC (ACE), der er en førende leverandør af specialdesignede luftkølede varmevekslere.

Alfa Laval – en af verdens førende leverandører inden for varmeoverførsel, centrifugal separation og væskehåndtering – har opkøbt den amerikanske virksomhed Air Cooled Exchangers, LLC (ACE), der er en førende leverandør af specialdesignede luftkølede varmevekslere til afkøling af luft, naturgas, olie og vand til såvel naturgasmarkedet som andre energirelaterede slutmarkeder.

Lars Renström, koncernchef og adm. direktør for Alfa Laval Group, siger: ”Opkøbet af ACE tilføjer et nyt produktsortiment inden for vores varmeoverførselsprodukter på et tidspunkt, hvor efterspørgslen på luftkølede varmevekslere er stigende – især på naturgasmarkedet. Kombinationen styrker Alfa Lavals overordnede position, og vi positionerer os endnu bedre til at servicere de energirelaterede brancher.”

ACE forventes at generere enomsætning på omkring 350 millioner SEK i 2012 med et overskud et godt stykke over gennemsnittet for Alfa Laval. Alfa Laval planlægger at integrere Air Cooled Exchangers, LLC, i Energy & Environment-segmentet under afdelingen for Process Technology. Selskabet blev opkøbt den 31. december 2012.

Vidste du, at… Air Cooled Exchangers (ACE) blev grundlagt i 1964, og at selskabet har 230 ansatte i Broken Arrow, Oklahoma, USA?


Alfa Laval Nordic A/S
Maskivej 3
2860 Søborg
Gladsaxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20255617
P nummer: 1002999528

Kontaktperson

AU
Adina Usiewicz
Marketing Communication Manager
adina.usiewicz@alfalaval.com

Send til en kollega

0.033