23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RG Detectline lancerer ny hjemmeside

Vi har opdateret vores hjemmeside med fokus på brugervenlighed, så du får den bedste præsentation af vores kompetencer og ydelser.

Siden har beholdt sine hovedtræk, men indholdet er nyt. For eksempel har vi lavet en produktoversigt, hvor du finder en række af RG Detectlines mest populære produkter inddelt efter fire kategorier. Den første kategori indeholder kontorartikler, herunder kuglepenne og regnemaskiner, mens den næste er hygiejneprodukter såsom hårnet og høreværn. Den tredje kategori består af produkter til produktionsprocessen med alt fra transportbånd til knive. Den fjerde og sidste kategori er røntgen- og metaldetekterbare gummiprodukter bestående af blandt andet pakninger og O-ringe.

I produktoversigten under hver kategori findes der flere oplysninger om hvert enkelt produkt, herunder en række specifikationer såsom anvendelsesmuligheder, varenummer og farvekombinationer. Alt i alt indeholder RG Detectlines sortiment mere end tusind forskellige produkter, og vi er altid klar til at udvikle nye. Så kontakt os endelig, hvis du ikke finder netop det produkt, du mangler på hjemmesiden.

Vi glæder os til at kunne fremvise vores spændende produkter og fortælle om de nye tiltag og interessante projekter, vi beskæftiger os med, gennem den nye hjemmeside. Så kig endelig forbi: www.rgdetectline.dk

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979

Send til en kollega

0.047