23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Førsteklasses restauranter kan ikke undvære plastbøtter

Toprestauranter serverer mad i verdensklasse – og mange af måltiderne er tilberedt med ingredienser, der opbevares i en UniPak plastbøtte fra RPC Superfos.

I dag ser man ofte avancerede krydderier, puréer, pulvere og saucer som del af en vellykket gourmet menu. Sammen med en masse andre elementer er de nemlig med til at give madoplevelsen et ekstra pift. En stor del af disse vigtige ingredienser bliver opbevaret i plastbøtter fra RPC Superfos – om det så er tang, lakrids eller hø.

Populær i gourmet køkkener
Den mest populære plastbøtte er den kvadratiske UniPak, som er en meget anvendelig og praktisk bøtte til opbevaring. Kokken og hans team prøver sig frem med nye kombinationer; de skaber nye saucer eller måske garniture og holder dem klar til brug i gennemsigtige UniPak bøtter.

Bøtten bliver solgt i stor stil til restauranter, somme tider fyldt med krydderier, somme tider helt uden indhold gennem grossisten Condi Emballage og Conditorvarer En Gros ApS. Poul Corfitsen, leder hos Condi, forklarer:

“Vi ved med sikkerhed, at plastbøtterne fra RPC Superfos er meget populære i gourmetkøkkener. Der er rigtig mange førsteklasses kokke, der meget nødig ville klare sig uden. Over en bred kam bliver bøtterne anset for at være en perle blandt køkkenredskaber. Både kokke og køkkenpersonale fortæller os, at UniPak bøtterne er uundværlige, fordi de er så nemme at håndtere, stable samt åbne og lukke. Størrelsen er praktisk, og man se igennem bøtten og få øje på indholdet med det samme.”

Til at stole på
Der er fuld fart over arbejdsgangene i et gourmetkøkken, og der arbejdes med mange typer af ingredienser på en gang. I den forbindelse er det en stor fordel, at plastbøtterne ikke kan forvolde skade på samme måde, som ødelagt glas ville gøre det.

“Vi er stolte over, at top restauranter serverer imponerende måltider på internationalt plan og bruger en opbevaringsløsning som UniPak til det,” siger Poul Corfitsen.

Det er dog ikke kun blandt de fine restauranter, at UniPak bøtten er populær; den er lige så udbredt og værdsat i storkøkkener og food service generelt, fx i cateringbranchen, cafeterier og hospitalskøkkener. Også da der var konkurrence for Kokkelandsholdet i Herning sidste år, var UniPak med fremme i stor stil.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operational Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Send til en kollega

0.032