23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Trækfri ventilation i fitnesscenter Friskis & Svettis, Sverige

Ildelugtende og varme fitnesscentre gør det vanskeligt at yde det maksimale under træningen. Det har den svenske fitnesskæde Friskis & Svettis taget hånd om i det nye center, der stod klar i sommeren 2013.

Frisk luft giver et godt indeklima
Ved at etablere et tekstilbaseret ventilationsanlæg har de fået en løsning, der sørger for en jævn luftfordeling og løbende udskiftning af luften. Det giver et godt indeklima og optimale trænings-betingelser for brugerne af centret.

Bygherre: Friskis & Svettis, Katrineholm, Sverige
Rådgiver: VVS Konsult Birgitta Schmidt AB
Installatør: Vesam AB
Materialer: Kyl & Ventilation Svante Lundbäck AB / KE Fibertec AS

Dyser eller laserskårne huller for en effektiv ventilation
Der blev installeret KE-DireJet systemer med dyser i to holdsale, hvor mange mennesker er samlet og ventilationsbehovet er stort. I alle andre rum er der installeret KE-Inject Hybrid kanaler med små laserskårne huller. Vesam, der er eksperter i energieffektive indeklimaløsninger, stod for installationen, og Jörgen Persson udtaler: ”Vi er meget tilfredse med løsningen, og så er tekstilkanaler både nemmere og hurtigere at montere end de traditionelle stålkanaler. Vores kunde, Friskis & Svettis, har også udtrykt stor tilfredshed, og de fremhæver især tekstilkanalernes udseende og deres funktion.”

Byggeår: 2013
System: KE-Inject Hybrid
KE-DireJet
Farve: Lys grå (RAL nr. 9002)
Materiale: Trevira CS HDC
Ophæng: D-Lite Alu (KE-Inject Hybrid) Safetrack (KE-DireJet)

Små huller i tekstilkanalen sørger for en jævn fordeling af luften, så brugerne af træningscentret undgår træk.

Hybridventilation
Lavimpulssystemerne er egentlig passive, men ved at lave laserskårne huller eller montere dyser i kanalen bliver den lavet om til et aktivt opblandingssystem. Luften indblæses med høj hastighed uden for opholds-zonen, og den opblandes senere med rumluften.

KE Fibertec AS er førende leverandør af tekstilbaseret ventilation. Med vores specialdesignede tekstilkanaler skaber vi et godt indeklima i idrætshaller, kontorer, laboratorier, skoler osv. Tekstilkanaler kan skræddersys til næsten ethvert formål. De er hygiejniske, lette at montere og vedligeholde og kan leveres i et utal af former og farver. Læs mere på www.ke-fibertec.dk

KE Fibertec AS
Industrivej Vest 21
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19138038
P nummer: 1002938299

Kontaktperson

LAC
Lotte Aakjær Cornelius
Salgsingeniør
+45 75 36 42 00 lac@ke-fibertec.dk

Send til en kollega

0.047