23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PALOMAT produktoptimerer og øger driftssikkerheden

For at styrke rollen som leverandør af pallemagasiner til automatiske produktionslinjer har den Nordjyske producent PALOMAT optimeret deres PALOMAT Inline. Optimeringen har resulteret i en ny underleverandør og et mere driftssikkert pallemagasin.

PALOMAT Inline trængte til ”et løft” og valget blev hurtigt en ny underleverandør af pneumatik. At SMC blev valgt, var ikke en tilfældighed.

”I 2011 skiftede vi underleverandør af pneumatik til vores øvrige typer af pallemagasiner, hvor valget faldt på SMC. Derfor var det naturligt, at optimeringen af PALOMAT Inline også skulle betyde et skift til SMC,” fortæller konstruktør Thomas Lind Gadegaard, som har haft ansvaret for optimeringen af PALOMATen.

Øget driftssikkerhed

Med skiftet af leverandør har fulgt flere fordele. Den vigtigste har uden tvivl været driftssikkerheden, uddyber Thomas Lind Gadegaard;

”SMC leverer luftcylinderne med påmonteret fittings. Samtidig tjekker SMC luftcylinderne for utætheder omkring fittingen. At SMC har overtaget en del af montagen plus kvalitetskontrollen, har betydet reduceret montagetid hos os og vi opnår samtidig et mere driftsikkert pallemagasin. Og lige præcis driftsikkerhed er et vigtigt parameter hos vores kunder.”

Optimeringen var et must

”Vi vil gerne bevare positionen som attraktiv leverandør af pallemagasiner og tilbyde en konkurrencedygtig pris. Optimeringen var et must for at kunne bevare prisniveauet. Samtidig vil vi gerne have flere systemintegratorer til at se de mange fordele ved at outsource produktionen af pallemagasiner til os”, fortæller Area Manager hos PALOMAT, Majbritt Svane.

PALOMAT har mere end 20 års erfaring med produktion af pallemagasiner. De har know-how indenfor både design og konstruktion. Kunderne sparer udviklings-, konstruktions- og dokumentationstimer og opnår samtidig kosteffektivitet. De får et færdigt, fleksibelt og gennemtestet komponent, som er nem at integrere i det øvrige anlæg

Vækst øger potentialet

Interessen for at investere i automatisering og produktionsoptimering for at bevare den enkelte virksomheds konkurrenceevne er stigende. Tidspunktet for produktoptimering af netop PALOMAT Inline passede helt perfekt.

”Vi vil være den foretrukne partner indenfor produktionsoptimering. Derfor er det vigtigt – både for os og vores samarbejdspartnere – at vi løbende produktoptimerer. Det hjælper ikke, at vi sidder på vores hænder. Vi er nødt til at gøre os endnu mere attraktive som leverandør, hvis vi vil står forrest i køen, når vores kunder vælger samarbejdspartnere”, afslutter Majbritt Svane.

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Kontaktperson

ANA
Annette Nykjær Andersen
Marketing Coordinator
anan@palomat.com

Send til en kollega

0.031