23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SSP Pumps Alfa Laval Eastbourne Ltd. indleder nyt strategisk samarbejde med Verder A/S

SSP Pumps Alfa Laval Eastbourne Ltd. har indgået strategisk samarbejde med Verder A/S, og pr. 1. januar 2014 er Verder A/S autoriseret forhandler SSP pumper til såvel sanitære som industrielle applikationer.

Samarbejdet er indgået med det mål at give vores slutkunder mulighed for at drage fordel af Verders globale viden inden for pumpeteknologien. Udover at sælge og rådgive omkring pumper, vil Verder også udføre service og levere reservedele til SSP pumper.

Med SSP’s brede sortiment og Verders omfattende ekspertise, vil vi fremover kunne tilbyde et stort udvalg af fortrængnings- samt gearpumper. Verder har en bred viden omkring anvendelse af pumper og er full line leverandør af pumpeløsninger, inkl. servicering og lagerføring.

Ambitionen er, at Verder A/S bliver den foretrukne salgskanal og opsøgende aktør på SSP’s pumpeløsninger når det gælder direkte salg til slutkunder. Verder A/S hilser det nye samarbejde velkomment, og er klar til at tilføre kunderne kompetence, kvalitets produkter og driftoptimering. Verder A/S kan, med en dygtig organisation, servicere alle kunder i Danmark indenfor få timer.

Vi håber De i forbindelse med vor introduktion af Verder A/S vil tage godt imod firmaets representant som i løbet af kort tid vil tage kontakt for nærmere introduktion. Vi hos SSP Pumps Alfa Laval Eastbourne Ltd. vil fortsat være til Deres dispossition vedrørende andre projekt- og ventilmæssige opgaver og ser frem til fortsat at kunne betjene Deres virksomhed.

For flere informationer, kontakt venligst:

Finn Kjeldgaard
Distributor Manager, Sanitary Equipment
Alfa Laval Nordic A/S
Tlf. +45 2844 8653
E-mail: finn.kjeldgaard@alfalaval.com


eller

Hans Kragh
Adm. direktør
Verder A/S
Tlf. +45 3636 4601
E-mail: hans.kragh@verder.dk

Alfa Laval Nordic A/S
Maskivej 3
2860 Søborg
Gladsaxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20255617
P nummer: 1002999528

Kontaktperson

JH
Jesper Holm
Segment manager, Sanitary Equipment
+45 44576200 jesper.holm@alfalaval.com

Send til en kollega

0.047