23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Problemer med kalk på produktions udstyr

Beskyt dit udstyr ved at fjerne kalk i vandet med et vandfilter fra Ultrafilter.

En tredjedel af det vand vi bruger i Danmark bruges i industrien, enten som en del af et produkt eller som procesvand.

Med et vandfilter mindsker du vedligeholdelses udgifterne på dit produktions udstyr og risikoen for uforudsete produktions stop. Samtidig fungerer maskinerne mere effektivt når eksempelvis varmelegemer ikke er sat til med kalk. Ifølge teknologisk institut kan selv et tynd lag kalk give en betydelig forringelse af varmeledningsevnen. Kalk belægning i vandrør øger hurtigt strømforbruget til en pumpe, der skal arbejde hårdere for at presse vandet igennem et mindre hul i røret. Derfor er det energibesparende at fjerne kalk i vandet ved hjælp af et kalk reducerende filter.

Der findes løsninger til alt fra små drikkeautomater til store produktions anlæg, hvor et 3M filter fra Ultrafilter kan fjerne kalk og andre ting, som jern, okker og klor fra vandet an på hvilket filter du vælger. Vi har løsninger til filtrering af både koldt og varmt vand. Vandfiltret er let at montere og er meget kompakt så det ikke kræver ret meget plads.

Se mere på ultra-shop.dk, hvor det er let at købe det du skal bruge, da vi blandt andet forhandler 3M produkter, der er nogle af de bedste på markedet.

Har du brug for vejledning er du velkommen til at ringe til os på tlf +45 82 30 30 20.

Nordic Filtration
Glasvænget 6
5492 Vissenbjerg
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39216280
P nummer: 1023212141

Send til en kollega

0.062