23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alfa Laval modtager Frost & Sullivan 2013-prisen for årets virksomhed i det europæiske pumpemarked

Alfa Laval, der er verdens førende producent af hygiejniske pumper, modtager Frost & Sullivan 2013, som er prisen for årets virksomhed i det europæiske pumpemarked for føde- og drikkevarer.

Konsulentvirksomheden for global vækst anerkender Alfa Laval, der er verdens førende producent inden for varmeoverførsel, centrifugalseparation og væskehåndtering, for dens gode praksis, fremragende præstationer og stærke resultater inden for områder som markedslederskab, teknologisk innovation, kundeservice og strategisk produktudvikling.

På baggrund af Frost & Sullivans seneste analyse af pumpemarkedet for den europæiske føde- og drikkevareindustri vandt Alfa Laval prisen som årets virksomhed 2013. Frost & Sullivans bedømmelseskomité nævnte Alfa Laval for deres altomfattende strategi med at være totalleverandør, udvidelse af deres pumpeportefølje for at imødekomme de hygiejniske, sikkerhedsmæssige og energibesparende krav, der er til levnedsmiddelsystemer. Komitéen anerkendte Alfa Laval for deres evne til at imødekomme centrale markedsudfordringer og samtidig kontinuerligt forbedre og forstærke deres i forvejen omfattende portefølje.

"Vi er beærede over at have vundet den prestigefyldte Frost & Sullivan 2013-pris for årets virksomhed i det europæiske pumpemarked for føde- og drikkevarer" sagde Russell Jones, Alfa Lavals globale porteføljechef for pumper. "Alfa Lavals vækststrategi omfatter en vedvarende styrkelse af vores pumpeportefølje samt en fortsat udvikling af vores salgskanalnetværk. Kundefeedback fremmer hele tiden ændringer i Alfa Laval, og som et resultat justerer vi vores portefølje for at sikre, at vores pumper kan imødekomme vores kunders nuværende og fremtidige udfordringer."

Frost & Sullivan-prisen anerkender Alfa Laval for deres gode praksis i forhold til at imødekomme behovene i føde- og drikkevareindustrien. Prisen anerkender også Alfa Laval for deres enestående portefølje med pumper, som kan opfylde branchekravene og indgå i centrale systemer. Her kan f.eks. nævnes:

• Alfa Laval LKH PF-centrifugalpumpe, der for nyligt blev opgraderet, så den opfylder det stigende behov for nanofiltrering og RO-anlæg.
• Alfa Laval LKH Evap-centrifugalpumpe, der er udviklet til at imødekomme industriens stigende antal spraytørringsanlæg.
• Alfa Laval SCPP-pumpe til positiv fortrængning forbedrer pumpeeffektiviteten ved transport af væsker med lav viskositet ved høje afgangstryk.

Bedømmelseskomitéen evaluerede Alfa Lavals standard i forhold til konkurrenternes i fem kerneområder: enestående vækststrategi og implementering, innovative produktteknologier, dedikeret kundefokus, forbedret kundeværdi og markedslederskab.

"Vores vision er at hjælpe vores kunder med at optimere deres processer" fortæller Jones. "Frost & Sullivan-prisen gives for "best-in-class"-arbejde, hvilket Alfa Laval er stærkt engageret i. Vores brede portefølje af toppumper kan levere produkter med optimal ydeevne i levnedsmiddelsystemer. Denne ydeevne kan dog kun opnås ved at vælge den rigtige pumpe til hvert system og optimere processerne med teknisk know-how. Dette sker ved hele tiden at uddanne vores salgskanal og brugere. Vi er her for at hjælpe vores kunder med at opnå dette."

Du kan få flere oplysninger ved at kontakte:

Jesper Holm
Business Unit Manager, Sanitary Equipment
Alfa Laval Nordic A/S
Tlf.: + 45 2844 8668
E-mail: jesper.holm@alfalaval.com

Alfa Laval Nordic A/S
Maskivej 3
2860 Søborg
Gladsaxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20255617
P nummer: 1002999528

Kontaktperson

JH
Jesper Holm
Segment manager, Sanitary Equipment
+45 44576200 jesper.holm@alfalaval.com

Send til en kollega

0.031