23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alfa Lavals unikke prøveudtagningsventiler sikrer hygiejnisk udtagning af osteløbeprøver

Alfa Lavals Unique prøveudtagningsventiler er udviklet til anvendelsesområder med høje hygiejnekrav. Chr. Hansens kvalitetskontrolteam kunne indsamle ensartede og repræsentative prøver fra de ugentlige produktionsbatcher takket være disse ventiler.

Udtagning af produkter af høj kvalitet
Chr. Hansen producerer osteløbe af høj kvalitet, en naturlig enzymsammensætning, som bruges til produktion af ost og andre mejeriprodukter. Løbens kvalitet har direkte indvirkning på slutproduktets pris, kvalitet og lønsomhed. For at sikre den høje kvalitet indsamler Chr. Hansen ugentligt prøver fra deres opbevaringstanke med løbe. Da der blev registreret produktforurening i prøverne fra to tanke, udførte vedligeholdelseschefen omfattende undersøgelser for at finde årsagen til problemet. For at identificere forureningskilden inspicerede Torben Jørgensen, som er vedligeholdelseschef på Chr. Hansens løbeproduktionsanlæg i Gråsten, systematisk alle komponenter i produktionslinjen og fastslog, at de eksisterende prøveudtagningsventiler var potentielle kilder til forureningen.
Ifølge Jørgensen kan det være dyrt at finde frem til forureningskilden. Omkostningerne ved at udføre en grundig undersøgelse, herunder undersøgelse af opbevaringstanken for belastningsrevner og evaluering af røreværkernes funktion, kan løbe op i EUR 10.000.

Laboratoriet skal også teste flere prøver, og opbevaringstanken skal efterfølgende steriliseres og genopfyldes.

"Fordi vores kunders behov for kvalitetsløbe er afgørende, havde det højeste prioritet at finde en løsning på problemet", udtaler Jørgensen. "Efter at have diskuteret situationen med vores Alfa Laval-repræsentant besluttede vi at udføre en test vha. Alfa Lavals unikke enkeltsædede prøveudtagningsventiler monteret på siden af de to opbevaringstanke. Dette løste problemet øjeblikkeligt".

Læs mere om Alfa Laval vetiler her.

Alfa Laval Nordic A/S
Maskivej 3
2860 Søborg
Gladsaxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20255617
P nummer: 1002999528

Kontaktperson

JH
Jesper Holm
Segment manager, Sanitary Equipment
+45 44576200 jesper.holm@alfalaval.com

Send til en kollega

0.094