23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Emballage med nyt look fastholder kunderne

En ny og forbedret emballageløsning er med til at opretholde kundernes interesse for dit varemærke og produkt. Dette greb har norske Mills benyttet sig af og har for nylig re-lanceret to slags margarine i nyt skræddersyet bæger fra RPC Superfos.

Fornyelse på emballagefronten er med til at fastholde kundeloyalitet og skabe interesse for produkterne. Det oplevede den norske producent af margarine og smørprodukter, Mills. Virksomhedens to produktlinjer Soft Flora og Vita hjertego’ har fået et nyt look i en skræddersyet emballageløsning fra RPC Superfos, og det er blevet godt modtaget.

Ensartet look skaber genkendelighed
Ole Kristian Vestbekken, Senior Emballagekonsulent hos Mills, fremhæver, at konkurrencen på margarinemarkedet er hård, og at der hele tiden er brug for fremdrift og udvikling – også på emballageområdet. Han siger:

“Med det nye bæger har vi haft succes med at skabe en ensartet og dermed stærk eksponering på hylden ude i butikkerne. Både Vita hjertego’ og Soft Flora findes i tre størrelser, og de har alle det samme visuelle udtryk.”

“Vi er meget tilfredse med resultatet af arbejdet med at gå fra den tidligere til den nye emballage. Det er nemt for kunden at genkende emballagen, og det styrker vores kunders relation til vores produkter. Vi har haft held til at skabe et helt særligt udtryk for Soft Flora og Vita hjertego’, som ikke efterlader nogen i tvivl om, hvem der står bag varemærket.”

Et låg med detaljer
Mills har brugt en del kræfter på udformningen af låget, sådan at kunden får et perfekt låg i forhold til såvel udseende som funktionalitet. Dekorationen understøtter, at det er et blødt produkt med naturlige ingredienser. In-mould labelling har gjort det muligt, at grafikken på bægeret er detaljeret og tydeligt – selv på lågets kant er der blevet plads til budskaber til kunden, for eksempel smørbar og vælg med hjertet.

“Lågets kvalitet spiller en stor rolle for os. Vi valgte et tætsluttende og stærkt snap-on låg, som ikke knækker selv efter hyppig brug.”

Et team fra Mills og en industriel designer har sammen med RPC Superfos udviklet den nye emballageløsning:

“Det har været et perfekt udviklingsprojekt lige efter bogen. Vi har arbejdet meget tæt sammen med RPC Superfos, delt vores ideer og udført de bedste af dem,” slutter Ole Kristian Vestbekken.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operational Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Send til en kollega

0.083