23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ses vi på Alfa Lavals stand på FoodTech 2014?

Alfa Laval udstiller på årets FoodTech udstilling i Herning. Kom og besøg vores stand J7260 fra d. 28. til d. 30. oktober 2014

Du vil blive præsenteret for de nyeste produkter fra Alfa Laval samt vores mest effektive og innovative løsninger til mejeriindustrien, føde- og drikkevareindustrien. På standen vil vi udstille forskellige produkter, som for eksempel:

Alfa Lavals SCPP, SRU og OptiLobe pumper – tre forskellige pumper ud af en ellers bred portefølje af pumper som udvikles specielt til transport af væsker med både lav som høj viskositet i processen, og samtidig kræver et højt væsketryk. Næsten alle kan foretage betydelige besparelser ved blot at optimere deres pumpevalg.

Unique Control til LKB butterfly og Unique Diaphragm ventilerne består af en integreret automationsenhed og aktuator. Kan installeres hurtigt og nemt; eliminerer behovet for at have flere enheder og tilbyder sikker overvågning, holdbarhed og hygiejne.

ThinkTop Basic, ThinkTop 30 og IndiTop– er et komplet udvalg af ventilkontrolenheder, der kan bruges sammen med Alfa Laval ventilerne, og som forener fuld automatisering, kontrol og pålidelighed i ét produkt. Enhederne er egnede til brug inden for fødevare- og mejeriindustrien, på bryggerier og i den farmaceutiske industri. Investeringen kan nemt tjenes ind med disse brugervenlige enheder, der er nemme at installere og betjene.

Alfa Laval Rotary jet mixer – patenteret mixerteknologi hvor man mixer ved at cirkulere væsker gennem et roterende mundstykke, hvilket giver en hurtigere og mere effektiv proces samt en større fleksibilitet (mixing af sågar gas og puvler er mulig). Teknikken kan halvere blandetiden på læskedrikke og mindske fermenteringstiden på øl med en tredjedel.

Astepo Piccolo - er en halv-automatisk, bag-in-box fyldemaskine, der har en 2 tommer fyldeventil beregnet til fyldning af 3-20 eller 200 liters poser. Den er ideel til brug i forbindelse med en bred vifte af pumpbare føde- og drikkevarer – såvel tyndtflydende som viskøse.

Scandi Brew Tank Top– topplader, der er egnet til de fleste bryggeritanke, er specielt designet til at skræddersy processer og imødekomme kundernes krav. Det kompakte, modulære design giver en effektiv, hygiejnisk og økonomisk måde at inkorporere sikkerhedsventiler, kontrol- og rengøringsfunktioner i én enkelt enhed.

Vil du vide mere om vores produkter, kom forbi vores stand for at tale med en af vores salgsrepræsentanter.

Klick her for at downloade gratis adgangsbillet.

Du finder os på stand nr. 7260 i hal J2. Vel mødt!

Med venlig hilsen,
Alfa Laval Nordic A/S

Alfa Laval Nordic A/S
Maskivej 3
2860 Søborg
Gladsaxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20255617
P nummer: 1002999528

Kontaktperson

AU
Adina Usiewicz
Marketing Communication Manager
adina.usiewicz@alfalaval.com

Send til en kollega

0.078