23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nu kan store emballager også få barrierebeskyttelse

En ny løsning er klar til brug i fødevareindustrien: RPC Superfos tilbyder nu plastemballager i store størrelser med en avanceret iltbarriere – særligt henvendt til fødevareproducenter, der leverer til storkøkkener.

RPC Superfos lancerer nu plastemballage med iltbarriere til storkøkkener. Det skyldes, at flere og flere fødevareproducenter udvikler produkter uden eller med kun få konserveringsstoffer. I plastemballage med iltbarriere kan fødevarerne holde sig friske længere – også når det drejer sig om store mængder. Søren Marcussen, salgs- og marketingdirektør hos RPC Superfos, siger:

“RPC Superfos vil gerne understøtte innovative fødevareproducenter, og derfor tilbyder vi nu også en avanceret iltbarriere til de store emballagestørrelser, som bliver brugt i B2B segmentet. Lave iltgennemtrængningsrater, høj funktionalitet og effektiv logistik er nogle af de vigtigste fordele. Vi er blandt de få plastemballage-leverandører, som er i stand til at tilbyde disse stærke egenskaber til de større pakker med fødevareprodukter, som storkøkkener typisk bruger.”

”I foodservice branchen er det ret almindeligt at fylde madrester – fx tomatsovs – fra en stor metalbeholder over i en plastbøtte, fordi sovsen på den måde kan opbevares i køleskab og dermed kan holde sig frisk længere. Men det bliver lidt rodet for køkkenpersonalet, for der vil være både metaldåser og plastspande i køkkenets arbejdsområder, og det fylder en del. Så hvis man har et fødevareprodukt til foodservice branchen, som bliver leveret i en plastbeholder med iltbarriere fra start af, er det sandsynligt, at produktet bliver mere populært, fordi det gør arbejdslivet i køkkenet lettere,” forklarer Søren Marcussen.

Praktisk, sikker og nem at lukke igen
RPC Superfos tilbyder flere typer plastbeholdere i store størrelser med iltbarriere. De bidrager til at bevare fødevarens sansemæssige kvaliteter, altså de aspekter ved maden, som vi opfatter med vores smags-, lugte, syns- og følesans.

Udover at give længere holdbarhed, når emballagen er brudt, har plastemballagen også andre fordele, som fx en let genlukningsmekanisme, nem logistik og et lavt støjniveau, både i produktionen og i storkøkkenet. Plast er sikkert og praktisk, og der er ikke risiko for glasskår.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operational Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Send til en kollega

0.047