23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bæger til bær giver lang holdbarhed

En ny frugtpuré, Bara Bär, kan holde sig frisk længe helt uden konserveringsmidler, sukker eller køledisk takket været SuperLock® bægeret fra RPC Superfos.

Direkte fra skov og mark. Sådan beskriver den svenske bærproducent Finnerödjas deres økologiske juice, deres frosne og friske bær. Som noget nyt indeholder varelisten nu også en frugtpuré, der består af bær og lidt æblemos og intet andet. Siden starten af i år har frugtpuréen Bara Bär været på hylderne i supermarkeder i hele Sverige i et SuperLock® bæger fra RPC Superfos.

Puré-serien går under navnet Bara Bär – og det er, hvad der er tale om, bare bær i tre varianter: havtorn & mango, blåbær og hindbær. Uden unødige omveje og helt uden hverken tilsætningsstoffer eller sukker, lander bærrene direkte i en sprøjtestøbt plastemballage, som giver lang holdbarhed og en høj grad af funktionalitet.

Sender signalet: Ny og original
Bara Bär er et helt nyt produkt på det svenske marked, og derfor lagde producenten Finnerödja vægt på, at emballagen kunne sende et klart signal om, at der er en ny og original frugtpuré. Det var efter en anbefaling fra deres produktionspartner Trensums Food, at Finnerödja besluttede at anvende SuperLock®. Markeds- og salgsansvarlig Frida Engström fra Finnerödja forklarer hvorfor:

“For os var SuperLock® bægeret med iltbarrierebeskyttelse det indlysende valg: Vi skulle til at sælge et nyt, unikt produkt, og emballagen skulle matche denne profil.” Hun fortsætter:

“Vores kunder kan rigtig godt lide skruelåget, som gør det nemt at åbne og lukke SuperLock® bægeret. Det er perfekt for dem, der gerne i et snuptag vil peppe deres yoghurt lidt op, give grøden ekstra smag eller tilsætte deres smoothie et skud sund frugtpuré,” siger Frida Engström.

Ekstremt lav iltgennemtrængning
SuperLock® har barrierebeskyttelse på samtlige overflader og har vundet flere internationale priser, især på grund af bægerets ekstremt lave iltgennemtrængningsrater. Det betyder, at de fleste convenience-produkter kan opnå en holdbarhed ved stuetemperatur i op til to år.

Indsatsen bærer frugt
Lanceringen af Bara Bär har været en succes, og salgstallene er meget tilfredsstillende. For at introducere den rene frugtpuré på markedet og for tydeligt at kommunikere til kunderne, at produktet ikke indeholder andet end frugt og bær, anvendte Finnerödja en digital lanceringsstrategi:

“Vi har fået en fantastisk start for vores nye frugtpuré i SuperLock® bægeret. Vi lancerede den gennem forskellige sociale medier, herunder Instagram. Resultaterne er forrygende. Bloggere har foreslået en masse idéer til at kombinere nydelse med sunde spisevaner med Bara Bär, og antallet af deltagere i vores ugentlige Instagram-konkurrence har været meget højere, end vi havde forventet,” fastslår Frida Engström med tilfredshed.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operational Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Send til en kollega

0.047