23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Halvmåneformet emballage vinder ScanStar pris

Den halvmåneformede HalfMoonTM emballage fra RPC Superfos har netop modtaget prisen ScanStar 2014 på FoodTech Messen i Herning.

HalfMoonTM er en spritny emballage fra RPC Superfos, der – som navnet siger – er halvmåneformet. Den har netop vundet en ScanStar 2014 pris, fordi den ifølge juryen er eksklusiv og giver forbrugeren høj brugsværdi. Desuden sikrer emballagens facon både en god bæreergonomi og mulighed for flot in-mould labelling grafik.
ScanStar er siden 1991 blevet uddelt hvert år af Scandinavian Packaging Association. HalfMoonTM emballagen er i år vinder i ”promotional packaging” kategorien.

Til dyrefoder – og meget mere
Den prisbelønnede emballage er konstrueret, designet og produceret af RPC Superfos som en opbevaringsbeholder til dyrefoder på vegne af en af verdens førende virksomheder inden for ernæringsrigt foder til kæledyr. Den særlige emballage tjener som en loyalitetsgave til forbrugere, der køber en vis mængde katte- eller dyrefoder. Der er ekstra tilbehør i form af en doseringsske og en to-rums indsats, som er ideel til servering af foder og frisk vand til både katte og hunde.
Emballagen er en videreudvikling af en beholder, som oprindeligt var til maling, og som altså også kan bruges til mange andre produkter end netop foder til hunde og katte.

Halvmåneformen er god at bære
Torben Noer, Product Design Manager hos RPC Superfos, siger:
"Vi er stolte af den anerkendelse, ScanStar prisen giver, idet vi har bestræbt os på at skabe et opfindsomt design, som giver slutbrugeren reel komfort og brugervenlighed. Halvmåneformen har en klar ergonomisk fordel, fordi det er let at bære en beholder, der – takket være sin form – er tæt til kroppen og lige under skulderen på den person, der bærer den. Beholderen føles herved mindre tung."

To ScanStar priser i 2014
RPC Superfos har også fået tildelt en ScanStar 2014 for emballageløsningen SuperLock® i en kundetilpasset version for skiveskåret salami. Det er første gang, RPC Superfos har modtaget to ScanStar-priser samme år.

Se emballagen på Foodtech
Den officielle ScanStar ceremoni 2014 finder sted i anledning af FoodTech messen i Herning, hvor både HalfMoonTM og SuperLock® bliver udstillet i Hall L sammen med de andre ScanStar vindere frem til og med den 30. oktober 2014. Begge prisbelønnede emballageløsninger fra RPC Superfos skal nu indstilles til en WorldStar 2014.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operational Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Send til en kollega

0.093