23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt bæger til marmoreret is fra Norge

Hennig Olsen Is i Norge har lanceret en ny eksklusiv is-produktlinje under mærket Inspira. Den bliver solgt i en specialudviklet emballageløsning i sprøjtestøbt plast fra RPC Superfos.

Med en gennemsigtig bund og en nærmest kunstnerisk stil i billeder, form og farver har den norske familieejede isproducent Hennig Olsen Is fået lige præcis det særlige plastbæger, som producenten har ønsket sig. Det er RPC Superfos, der sammen med Hennig Olsen Is har stået for udviklingen af den kundetilpassede emballage til en ny eksklusiv serie is. Den marmorede is med varemærket Inspira fås i Norge i fem varianter.

Gennemsigtig bund
Hennig Olsen Is har i årtier haft et udvalg af isprodukter til forskellige segmenter og lancerer altså nu en ny serie, som skal adskille sig fra de andre. Den henvender sig til de kunder, der gerne vil købe noget ekstra godt en gang imellem. Indkøbsdirektør Carl-Christian Langfeldt fra Hennig Olsen Is forklarer:

“Inspira isen retter sig mod topsegmentet, og her har vi brug for et eksklusivt udseende i form af en ny og spændende emballage. Vi er absolut tilfredse med resultatet, ikke mindst på grund af lågets bølgede kanter og den gennemsigtige bund, som gør det muligt at se vores marmorerede is allerede i butikken.”

Forstår sig på designudvikling
Hennig Olsen Is har arbejdet med RPC Superfos i mere end 20 år og anvender både bægre fra det sædvanlige emballageudvalg og kundetilpassede løsninger. Bægeret til Inspira isen er blot et af en håndfuld særligt udviklede bægre, som virksomheden har fremstillet sammen med RPC Superfos.

“RPC Superfos udmærker sig i udvikling af design, og vi ved, hvor vi skal gå hen, når vi har brug for dygtige folk, der kan give os et kreativt emballageresultat. De forstår at kombinere tradition med fornyelse. Vi har haft et glimrende samarbejde med RPC Superfos i dette projekt, som i øvrigt var lidt vanskeligt på grund af en del tidspres,” siger Carl-Christian Langfeldt.

Det kundetilpassede plastbæger har in-mould labelling på alle sider og i bunden. Forseglingen er pilfingersikret. Inspira is har ikke været på markedet ret længe, men forbrugerundersøgelser indikerer, at såvel indhold som bæger får en god modtagelse.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operational Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Send til en kollega

0.031