23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

Saftig økokrebinet med sous vide

Krebinetter af økologisk svinekød kan risikere at blive tørre og kedelige. Med sous vide og DMRI’s anvisninger bliver krebinetterne en god spiseoplevelse.

Sådan gør du:
Brug økologisk svinekød med minimum 9-15% fedt.
Tilbered de formede krebinetter i sous vide-kar.
Fasthold en centrumstemperatur på 63 grader i minimum 12 minutter - så er fødevaresikkerheden nemlig i orden.
Kødet brunes umiddelbart inden servering for at opnå stegeskorpe.

Nøjagtig tids- og temperaturstyring under sous vide sikrer, at fødevaresikkerheden er i top, svindet minimeres og du får et saftigt slutresultat.

Fødevareministeriets økologipolitik siger, at alle offentlige køkkener som minimum skal have det økologiske sølvspisemærke senest i 2020. Sølvspisemærket svarer til, at 60-90% af det samlede råvareindkøb er økologisk. For at hjælpe køkkenerne på vej har DMRI udviklet guidelines for sous vide-tilberedning af en række udskæringer - guidelines, der optimerer både udbytte og spisekvalitet af økologisk svinekød.

Kontakt DMRI for guidelines eller for at få hjælp til at komme igang.

Teknologisk Institut
Gregersensvej 9
2630 Høje Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

BREAKING
{{ article.headline }}
0.093