23948sdkhjf
Del siden
Annonce

WorldStar til halvmåneformet plastbeholder

Den halvmåneformede HalfMoonTM plastspand fra RPC Superfos er blevet tildelt en WorldStar 2015. Den har en flad side, som sikrer god bæreergonomi.

RPC Superfos står bag en halvmåneformet plastbeholder, HalfMoonTM, som har vundet en WorldStar 2015 i kategorien Promotional Packaging. Da den er flad på den ene side, giver den en god bæreergonomi. Selv med et tungt indhold føles den let at bære, fordi vægten er placeret tæt på kroppen og lige under skulderen.

Emballagen er konstrueret, designet og produceret af RPC Superfos som en opbevaringsbeholder til dyrefoder på vegne af en af verdens førende virksomheder inden for ernæringsrigt foder til kæledyr. Den er en videreudvikling af en beholder, som oprindeligt var til maling, og kan bruges til mange andre produkttyper, fx byggematerialer, slik eller kosmetik.

Den konkrete prisbelønnede plastbeholder HalfMoonTM bruger foderproducenten som en loyalitetsgave til forbrugere, der køber en vis mængde katte- eller dyrefoder. Der er ekstra tilbehør i form af en doseringsske og en to-rums indsats, som er ideel til servering af foder og frisk vand til både katte og hunde.

Søren Marcussen, salgs- og marketingdirektør hos RPC Superfos, siger:

“WorldStar prisen understreger vores profil som en innovativ emballageleverandør og gør alle på holdet bag HalfMoonTM glade og stolte.”

Den særlige plastspand har et stort område til dekoration og branding, og dens form giver mange muligheder for iøjnefaldende facing, fordi man kan lade to flade sider af spanden møde hinanden.

To gange WorldStar 2015
RPC Superfos har også fået tildelt en WorldStar 2015 for plastemballagen SuperLock® med skruelåg i en særlig kundetilpasset version for fødevarevirksomheden Grilstad. Det er første gang, at RPC Superfos modtager to WorldStar priser på gang.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operational Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Send til en kollega

0.046