23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En ændring af spillereglerne, hvad angår driftssikkerhed og enkelthed

Optimal og pålidelig håndtering af væske er vigtige parametre for en effektiv og økonomisk proces. Gøres det rigtigt, kan der opnås effektivitetsforbedringer og betydelige besparelser.

Alfa Lavals store udvalg af uovertrufne ventil- og automatiseringsløsninger sikrer optimalt flow gennem jeres processer. Deres intelligente pålidelighed sikrer uafbrudt og effektiv processtyring. Nu har vi bragt vores løsninger op på næste niveau.

Velkommen til pålidelig enkelhed
Alfa Lavals Unique Control LKB, som er en innovativ automatiseringsenhed med indbygget ventilaktuator, fås nu som en option til Alfa Lavals butterfly-ventiler.

Et unikt luftfjederdesign erstatter den traditionelle mekaniske aktuatorfjeder og giver en enestående pålidelighed og holdbarhed. Den nye mekanisme giver desuden en fleksibel enhed, som nemt kan ændres fra normalt åben til normalt lukket.

Unique Control LKB styrer sine omgivelser ved at overvåge lufttrykket i systemet. Styreenhedens præcise overvågning sikrer problemfri drift med god procesøkonomi, så dyre afbrydelser pga. upålidelige alarmer undgås.

Endnu flere fordele:
• Vedligeholdelsesfri, men kan serviceres
• Én aktuator til alle sortimentets ventilstørrelser
• Integreret automation med 360° synlig indikation
• Luftovervågningen sikre en effektiv, ensartet proces
• Nem installation og selvkonfigurering via Push n' Play

Alfa Laval Nordic A/S
Maskivej 3
2860 Søborg
Gladsaxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20255617
P nummer: 1002999528

Kontaktperson

AU
Adina Usiewicz
Marketing Communication Manager
adina.usiewicz@alfalaval.com

Send til en kollega

0.047