23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BILA Service styrker salgskompetencer

BILA Service ansætter nye salgskræfter i afdelingen. 50-årige Niels Christian Vogelbein er ansat Key Account Manager i BILA Service, og han skal sælge serviceydelser for BILA’s KAWASAKI- og PALOMAT-kunder.

BILA Service ansætter nye salgskræfter i afdelingen. 50-årige Niels Christian Vogelbein er ansat Key Account Manager i BILA Service, og han skal sælge serviceydelser for BILA’s KAWASAKI- og PALOMAT-kunder. Samtidig skal han udbrede kendskabet til BILA Services ydelser og være med til at udbygge kundegruppen med ABB- og KUKA-robotter.

Stærk salgsprofil
Niels Christian Vogelbein har en alsidig beskæftigelses- og uddannelsesbaggrund som både lastvognsmekaniker, Seniorsergent ved Teknik i Hæren og uddannet PRINCE2-projektleder. Senest har han arbejdet som Business Developer med ansvar for projekter og samhandel med udenlandske producenter. En alsidig baggrund med fokus på både teknik og salg gør Niels til en stærk salgsprofil hos BILA Service.

Niels har stor interesse i teknik og automation, og han fortæller: ”Jobbet hos BILA er attraktivt for mig, da der er en stor kundekontakt i en ramme af frihed under ansvar med stor mulighed for at planlægge min egen hverdag”.

Læs mere om BILA: www.bila.dk

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Send til en kollega

0.031