23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikkert vand på mikrobiologisk niveau – UV lys

Rent vand kan være mange gange, og selvom man kan løse næsten alle problemer med klassisk filtrering er der nogle gange stadig problemer med mikroorganismer. Med UV lys kan du sloppe disse organismer.

Uanset om dit vand kommer fra en brønd, flod eller vandværk er der en risiko for bakterier og andet kan få adgang til vandrørerne på vandets vej mellem vandværk og slutbrugeren, og både private og firmaer har en risiko for sådan noget vand. Uanset om dette er tilfældet for dig, eller om I sætter meget højere krav til jeres vands sikkerhed kan I finde god brug i Spectrums anerkendte Sabre UV-lys serie.

Sabre serien er effektiv mod bakterier, vira, alger, parasitter, cyster og svampe sporer, samt andre mikrobiologiske organismer. Systemet fungerer med et kortbølget UV system, som stopper organismerne fra at formere sig. Systemet udsætter vandet for store doser af denne belysning, hvilket giver et altid forudsigeligt og effektivt resultat. Sabre har modtaget meget ros for sit flotte finish i 304L rustfrit stål, og udvendige indikatorer viser status for udskiftning af lampe, så service er let overskuelig. Du kan se vores nye Sabre program her.

Vi anbefaler altid at filtrere vand til minimum 5 microns finhed, før man benytter UV lys. Sådan opnår man den højeste og mest pålidelige påvirkning af vandet, og desuden hjælper det til UV lampens levetid. Du finder et udvalg af vandfiltre som kan bruges til forfiltre for mindre systemer her eller til større systemer her.

Se resten af vores vandfiltreringsprogram her eller vores øvrige udvalg på www.ultra-filter.dk.
Du kan også kontakte os allerede i dag på e-mail info@ultra-filter.dk eller telefon +45 82 3030 20.

Nordic Filtration
Glasvænget 6
5492 Vissenbjerg
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39216280
P nummer: 1023212141

Send til en kollega

0.047