23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyhed fra KUKA revolutionerer markedet for små kraftfulde robotter

KUKA lancerer Cybertech på det nordiske marked – en helt ny serie af robotter i den lave vægtklasse. Der er flere fordele ved de ekstra kraftfulde robotter: - Kompakte - Robuste - Pladsbesparende

Der er mange krav til små robotter. De skal være slanke, lette at betjene, fleksible og have en lang rækkevidde, men også være optimeret til at fungere under trange pladsforhold.

- Med den nye serie kan vi tilbyde alt dette og mere til. Cybertech udmærker sig frem for alt ved en hidtil uset kompakthed. De slanke, hurtige robotter med stor rækkevidde sætter nye standarder i markedssegmentet fra 6 til 10 kilo, siger Joacim Lorentsson, salgschef hos KUKA Nordic.

Optimal ydelse kombineret med en forbedret positionering er yderligere fordele ved Cybertech, som består af to produktserier. Den ene, KR CYBERTECH nano, er beregnet til håndtering og montering af mindre komponenter, mens den anden, KR CYBERTECH ARC nano, er en procesrobot specielt beregnet til svejsning og limning. Begge serier fås i forskellige belastningsvarianter – KR CYBERTECH nano med en håndteringsvægt på 6, 8 og 10 kilo og en rækkevidde på henholdsvis 1820, 1620 og 1420 mm, KR CYBERTECH ARC nano med en håndteringsvægt på 6 og 8 kilo og en rækkevidde på henholdsvis 1820, 1620 og 1420 mm.

- Det vigtigste har været at skabe en tydelig forbedring, når det drejer sig om kompakthed og ydelse, forklarer Markus Hollfelder-Asam, produktchef for den nye produktserie hos KUKA Roboter og tilføjer:

- Det gik rigtig godt, for den nye KR 8 R1620 fylder 47 procent mindre end forgængeren KR 6-2, endda samtidig med at den har en højere belastningsevne og en længere rækkevidde.

Takket være det reducerede opstillingsareal sparer man både plads og materiale.

- Robottens profil er reduceret betydeligt, og håndleddets slanke design giver fantastiske adgangsmuligheder, selv i meget små rum, siger Hollfelder-Asam.

KUKA Nordic AB
Hårup Tværvej 1
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32605192

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031