23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TekniClean gør rent hos SUVIT Nyborg

Læs hvorfor SUVIT i Nyborg har valgt TekniClean til at varetage rengøringen i deres virksomhed.

SUVIT er specialiseret i at forarbejde kød efter Sous Vide metoden, som er en varmebehandling af fersk kød. Med Sous Vide bliver kødet lækkert, mørt og nemmere for forbrugeren at tilberede.

”Vi er rigtig glade for at have fået nichevirksomheden SUVIT som kunde i TekniClean. Vi er allerede startet op med at gøre rent, og vi glæder os meget til at udvikle vores samarbejde med SUVIT, siger salgskonsulent Rikke Wolff Dunker Andreassen.

SUVIT leverer kvalitetskød til foodservicesektoren. Kødet er fuld af aroma og kraft. Varmebehandlingen sikrer kødets holdbarhed og ensartethed. Det sidste er vigtigt og praktisk i fx restaurationsbranchen, hvor der tit steges flere bøffer ad gangen.

SUVIT sikrer naturligheden og friskheden i kødet ved hjælp af Sous Vide metoden.

Overvejer I at skifte rengøringsselskab?
Det kan virke uoverskueligt og besværligt at skifte til et andet rengøringsselskab. I TekniClean ved vi, hvor svært det kan være, og vi har respekt for de problemstillinger et skifte forårsager.

"Med vores store erfaring har SUVIT fået en smidig overgang. En grundig behovsgennemgang kombineret med vores know how og dedikerede medarbejdere har givet SUVIT troværdig og grundig rengøring fra dag ét, siger Rikke Wolff Dunker Andreassen.

TekniClean A/S
Transitvej 16
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27048749
P nummer: 1009740275

Send til en kollega

0.047