23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er du på udkig efter du optimal hygiejne? Så se her!

Alfa Lavals store udvalg af membranventiler er designet til at levere den højeste driftssikkerhed under sterile og aseptiske forhold.

Opfyld de højeste krav med Alfa Laval membranventiler
 
Alfa Laval har et indgående kendskab til hygiejneindustriernes behov for driftssikkert udstyr, der understøtter bæredygtige processer. Vores store udvalg af membranventiler er designet til at levere den højeste driftssikkerhed under sterile og aseptiske forhold. Her er nogle få eksempler:

Alfa Laval Unique DV-ST UltraPure
Alfa Laval Unique DV-ST UltraPure er en kompakt letvægtsventil med et modulopbygget design, som muliggør et bredt udvalg af specialbyggede konfigurationer. Det angivne svovlindhold er standard for alle smedede ventiler og blokventiler og sikrer en høj svejsningskvalitet.

En pneumatisk aktuator gør det muligt at justere fjedertrykket og at benytte en slaglængdebegrænser. Beskyttelse mod overlukning af alle håndtag under manuel drift sikrer et defineret lukketryk mod ventilen. Begge løsninger optimerer forseglingsfunktionernes sikkerhed og forlænger ventilens levetid.

T- og Tankudtagsventilerne udgør en del af DV-ST-sortimentet. De fås enten maskinelt bearbejdede fra blok eller smedede og svejsede. Brug af T-ventilkonfigurationerne fra smedede elementer giver mulighed for at nedskære materiale- og driftsomkostningerne. Vægtreduktionen (op til 62 % i forhold til konventionelle blokløsninger) reducerer også presset på rørene. Det reducerer også steriliseringstiden og nedskærer energiudgifter og nedetid i systemet. Læs hele casestudiet herunder.

Allround ydelse med Alfa Laval DV-P UltraPure
Det nye innovative design i Alfa Laval Unique Diaphragm Valve Premium UltraPure (DV-P) giver en mere præcis flowregulering og en flowhastighed, der er dobbelt så høj som ved konventionelle membranventiler i tilfælde af trykfald.

Alfa Laval DV-P minimerer de samlede ejeromkostninger for membranventiler. Den reducerer energiomkostningerne pga. dobbelt flowhastighed og lavere trykfald, hvilket gør det muligt at anvende mindre fødepumper, som bruger mindre strøm. Installationsomkostningerne er også lavere end for konventionelle membranventiler, fordi der benyttes mindre pumper, ventiler og rør.
Yderligere besparelser opnås takket være membranens forøgede levetid, hvilket resulterer i længere serviceintervaller.

Alfa Laval DV-P giver dig optimal hygiejne, sikker og nem service, lavere energi- og installationsomkostninger samt en omfattende dokumentationspakke. 

Læs mere om Alfa Lavals ventiler her.

Alfa Laval Nordic A/S
Maskivej 3
2860 Søborg
Gladsaxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20255617
P nummer: 1002999528

Kontaktperson

JH
Jesper Holm
Segment manager, Sanitary Equipment
+45 44576200 jesper.holm@alfalaval.com

Send til en kollega

0.047