23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den kundetilpassede plastløsning er en vinder

Når FoodTech 2016 slår dørene op, er RPC Superfos klar til at vise et stort udvalg af innovativ plastemballage. Der er også fokus på kundetilpassede løsninger - flere af dem er prisbelønnet. En særlig bøtte er nomineret til FoodTech Award 2016.

Når Herning er vært for FoodTech, Process & Packaging fra den 1. til den 3. november 2016, er RPC Superfos blandt udstillerne. På stand M 9666 finder man en række emballageløsninger, der er klar til produktion samt et udvalg af særligt kundetilpassede emballager.

ScanStar og nominering til FoodTech Award

For nylig fik en termoformet bøtte med sprøjtestøbt skruelåg tildelt en Scanstar 2016. Det kundetilpassede bæger til pålægssalater er udviklet og produceret for Orkla Foods Norge. To forskellige teknologier og to forskellige materialer (PP og PET) indgår i bægeret. At bruge et skruelåg for pålægssalater er aldrig set før, og det er en af grundene til at det originale bæger modtog ScanStar udmærkelsen 2016. Desuden er det nomineret til FoodTech Award 2016.

Søren Marcussen, Regionaldirektør, RPC Superfos, Region Nordic, siger:

“Vi er naturligvis stolte af både ScanStar prisen og nomineringen til FoodTech Award. Begge dele underbygger, at vi er innovative og har fokus på kundernes behov.”

”Vi vil altid gerne gøre vores kunders produkter til en vinder i handlen, når vi udvikler kundetilpassede emballageløsninger - og det kan vi, fordi vores erfaring er så omfattende. I Herning glæder vi os til at møde store såvel som mindre fødevareproducenter, så vi kan drøfte hvilken slags kundetilpasset emballage vil kunne styrke netop deres forretning.”

Når kunderne spiser på farten

I takt med at vores spisevaner ændrer sig, tilbyder flere og flere fødevareproducenter nemme måltider, der kan indtages uden besvær, fx undervejs fra det ene sted til det andet. I tråd med denne trend viser RPC Superfos udvalgte on-the-go emballager på FoodTech, som fx EasySnacking® og UniPak bægeret. 

“Vores kunder kan vælge en af mange løsninger: der er den elegante og solide med en ske i ét stykke i låget; der er den termoformede eller den sprøjtestøbte. Til hver slags tilbyder vi forskellige typer bestik, og fødevareproducenter har mulighed for at vælge låg med plads til topping. Vi er meget lydhøre, hvis nogen har en særlig løsning i tankerne og er klar til at udvikle et nyt kundetilpasset bæger til on-the-go segmentet,” forklarer Søren Marcussen.

Lang holdbarhed med store spande af plast

Til catering og foodservice industrien har RPC Superfos udviklet spande som fx SuperLift® og SuperFlex®. De findes i store størrelser og kan fås med iltbarrierebeskytttelse. I disse spande kan fødevarer holde sig friske i lang tid ved stuetemperatur. Plastspandene er populære blandt kokke og køkkenpersonale, fordi de er nemme at håndtere og kan bruges igen og igen til mange formål.

Skal man konvertere til plast?
En række fødevareproducenter overvejer i dag at konvertere fra glas eller metal til plast. På dette felt er RPC Superfos specialister og har langstrakt erfaring fra talrige konverteringsprojekter. Konvertering til fordel for glas kan betyde bedre arbejdsgange og større fødevaresikkerhed i storkøkkener. Hør mere om mulighederne hos RPC Superfos på Foodtech.

Når Herning er vært for FoodTech, Process & Packaging fra den 1. til den 3. november 2016, er RPC Superfos blandt udstillerne. På stand M 9666 finder man en række emballageløsninger, der er klar til produktion samt et udvalg af særligt kundetilpassede emballager.

 ScanStar og nominering til FoodTech Award

For nylig fik en termoformet bøtte med sprøjtestøbt skruelåg tildelt en Scanstar 2016. Det kundetilpassede bæger til pålægssalater er udviklet og produceret for Orkla Foods Norge. To forskellige teknologier og to forskellige materialer (PP og PET) indgår i bægeret. At bruge et skruelåg for pålægssalater er aldrig set før, og det er en af grundene til at det originale bæger modtog ScanStar udmærkelsen 2016. Desuden er det nomineret til FoodTech Award 2016. 

Søren Marcussen, Regionaldirektør, RPC Superfos, Region Nordic, siger:

“Vi er naturligvis stolte af både ScanStar prisen og nomineringen til FoodTech Award. Begge dele underbygger, at vi er innovative og har fokus på kundernes behov.”

”Vi vil altid gerne gøre vores kunders produkter til en vinder i handlen, når vi udvikler kundetilpassede emballageløsninger - og det kan vi, fordi vores erfaring er så omfattende. I Herning glæder vi os til at møde store såvel som mindre fødevareproducenter, så vi kan drøfte hvilken slags kundetilpasset emballage vil kunne styrke netop deres forretning.”

Når kunderne spiser på farten

I takt med at vores spisevaner ændrer sig, tilbyder flere og flere fødevareproducenter nemme måltider, der kan indtages uden besvær, fx undervejs fra det ene sted til det andet. I tråd med denne trend viser RPC Superfos udvalgte on-the-go emballager på FoodTech, som fx EasySnacking® og UniPak bægeret. 

“Vores kunder kan vælge en af mange løsninger: der er den elegante og solide med en ske i ét stykke i låget; der er den termoformede eller den sprøjtestøbte. Til hver slags tilbyder vi forskellige typer bestik, og fødevareproducenter har mulighed for at vælge låg med plads til topping. Vi er meget lydhøre, hvis nogen har en særlig løsning i tankerne og er klar til at udvikle et nyt kundetilpasset bæger til on-the-go segmentet,” forklarer Søren Marcussen.

Lang holdbarhed med store spande af plast

Til catering og foodservice industrien har RPC Superfos udviklet spande som fx SuperLift® og SuperFlex®. De findes i store størrelser og kan fås med iltbarrierebeskytttelse. I disse spande kan fødevarer holde sig friske i lang tid ved stuetemperatur. Plastspandene er populære blandt kokke og køkkenpersonale, fordi de er nemme at håndtere og kan bruges igen og igen til mange formål.

Skal man konvertere til plast?
En række fødevareproducenter overvejer i dag at konvertere fra glas eller metal til plast. På dette felt er RPC Superfos specialister og har langstrakt erfaring fra talrige konverteringsprojekter. Konvertering til fordel for glas kan betyde bedre arbejdsgange og større fødevaresikkerhed i storkøkkener. Hør mere om mulighederne hos RPC Superfos på Foodtech.

 

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operational Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Send til en kollega

0.047