23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny vinbeholder er både flot og funktionel

Olitec Packaging præsenterer Rebox® Weinbox – en foldbar kasse og vinreol i én. Den specialdesignede kasse giver nye muligheder for både transport, udstilling og opmagasinering af vinflasker.

Olitec Packaging er specialiseret i plastemballage til bl.a. fødevarebranchen, herunder restauration og catering. Seneste tilføjelse til et i forvejen bredt sortiment er den helt nye Rebox® Weinbox.

Rebox® Weinbox er en flot, foldbar plastkasse der kan benyttes som både attraktiv vinreol og pålidelig beholder under transport. Dens robuste design sikrer maksimal beskyttelse og kassens rummelighed giver mulighed for opbevaring af tolv 0,75 L standard vinflasker i vandret position.

Ved stabling af kasserne skabes en flot og funktionel vinreol. Takket være etiketholdere på kassens ender sikres en overskuelig og velordnet indretning, og det er samtidig muligt at åbne kasserne fra begge ender og herved tilgå flaskerne uden at skulle flytte på kasserne. Når en kasse er tom, kan den foldes sammen, således den opbevares og transporteres på praktisk og pladsbesparende vis.

Ved mindre arrangementer, kan der nemt og enkelt bygges en bar af vinkasserne, hvilket er med til at gøre Rebox® Weinbox særdeles attraktiv for f.eks. cateringvirksomheder.

Med Rebox® Weinbox får du en holdbar, stærk og praktisk kasse som samtidig gør sig rigtig godt visuelt.
Se specifikationer og flere detaljer om den helt nye vinkasse på vores hjemmeside.

Kontakt os også gerne for information og tilbud på telefon 70 271 275 eller skriv til sales@olitecpackaging.com.

 

STOK Emballage K/S
Erik Stoks Allé 4
5550 Langeskov
Kerteminde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16427284

Send til en kollega

0.046